Кампанията Просто кажи Да! вече стартира у нас за втора

...
Кампанията Просто кажи Да! вече стартира у нас за втора
Коментари Харесай

Ракия номер 1 на България пак ще вдигне 3 сватби

Кампанията „ Просто кажи Да! ” към този момент започва у нас за втора поредна година, с цел да поддържа запазването на българските полезности и обичаи. Благодарение на нея три двойки ще изпълнят фантазията си да сключат брак с огромен и обилен празник. Печелившите младежи ще получат премия от по 5000 лева за организирането на специфичното събитие, както и гратис фото и видео снимане, и алкохол за самата женитба. Конкурсът продължава до 31 юли на особено създадената уебстраница www.justsayyes.bg.



Можете да вземете присъединяване в играта, в случай че планирате брак в границите на 2017 година и се регистрирате на уеб страницата на акцията. Там искащите качват изложение на своята мечтана женитба, обща фотография, а в случай че имат и снимано видео, това им носи бонус точки. Оригиналното наличие е определящо за избора на финалистите за огромната премия. Те ще бъдат определени от особено жури, в което взе участие актрисата Саня Борисова-Илиева, и ще бъдат публично оповестени на 7 август.

На уеб страницата могат да се записват и хора, които нямат проекти да се женят, само че желаят да наблюдават акцията, да поддържат някоя от кандидатстващите двойки и да вземат участие за седмичните награди. На лотариен принцип всяка седмица 10 от тях ще получават бутилка „ Пещерска”.

„ Вярваме в българското фамилията и точно желанието да запазим фамилните полезности ни стимулира да организираме второ издание на „ Просто кажи Да! “. Миналата година акцията се радваше на голям интерес и това ни кара да мислим, че доста от двойките държат да запазят ритуала на българската женитба, само че срещат финансови усложнения да го създадат. Искаме да подкрепим тези младежи и се надяваме все по-малко спънки да застават на пътя на любовта и мечтаната сватба”, разясняват от компанията производител.

Миналата година в самодейността се включиха близо 30 000 души и бяха разказани 600 истории за любовта. Във Фейсбук цифрите от акцията са още по-мащабни – 800 000 неповторими консуматори, 130 000 интеракции и 13 000 нови лайкове на страницата. Финансова поддръжка през 2016 година завоюваха фамилиите Екзарови, Секулови и Георгиеви.

Женим се по-малко, демонстрират представителните данни от „ Национален статистически институт “. През 2016 година броят на подписаните бракове е 26 803, което е с 917 по-малко по отношение на миналата година. Едва 2% от хората, сред 18 и 49 години са стигнали до това значимо решение. В същото време се усилват и разводите. Броят им през 2016 е 10 603 или със 107 повече от записаните през 2015.

Една от аргументите двойките да не подписват формален брак е неналичието на задоволително финансови средства, ето за какво „ Пещерска отлежала” ракия реши за втора поредна година да поддържа сватбите на три двойки и по този начин да насърчи запазването на традициите и фундаменталните фамилни полезности. Ракията остава измежду най-предпочитаните алкохолни напитки за българина и наложително участва на всеки негов празник, изключително на сватбата.
„ Пещерска “ е водач в пазара на алкохолни питиета в България и съумява да подсигурява качество посредством одобрен и благонадежден генезис, прецизен надзор на суровината и следене на всеки стадий от индустриалните процеси. Тя се създава при затворен цикъл, който дава гаранции за цялостния развой – от развъждане и жътва на гроздето, до бутилиране и разпространяване в комерсиалната мрежа.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР