Кампанията на републиканския кандидат за президент Доналд Тръмп съобщи, че

...
Кампанията на републиканския кандидат за президент Доналд Тръмп съобщи, че
Коментари Харесай

Тръмп казва, че 50 милиона долара са събрани от най-голямото набиране на средства досега

Кампанията на републиканския претендент за президент Доналд Тръмп заяви, че огромно набиране на средства във Флорида в събота е събрало големи 50,5 милиона $ (46,5 милиона евро), до момента в който някогашният президент на Съединени американски щати се пробва да попълни намалялата хазна в неговия мач-реванш против демократа Джо Байдън.

Събитието, най-голямото му набиране на средства до момента, е доста нужен подтик за господин Тръмп, който постоянно е надиграван от господин Байдън и е в разгара на финансова рецесия заради възходящите адвокатски възнаграждения и правосъдните изплащания от неговите наказателни и цивилен правосъдни каузи.

Вечерята, проведена в дома на милиардера хедж фонд управител Джон Полсън в Палм Бийч, ще разпредели част от парите, които би трябвало да бъдат събрани, на група за набиране на средства, която е похарчила десетки милиони долари за адвокатски възнаграждения на господин Тръмп.

Докато господин Тръмп се бореше да притегли някои огромни обичайни републикански донори, той резервира поддръжката на някои тежки нападател...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР