Кампанията на Доналд Тръмп заяви, че е събрала повече от

...
Кампанията на Доналд Тръмп заяви, че е събрала повече от
Коментари Харесай

Кампанията на Тръмп казва, че е спечелила 50 милиона долара, докато войната за набиране на средства с Байдън се разгаря

Кампанията на Доналд Тръмп съобщи, че е събрала повече от 50 милиона $ на едно събитие за набиране на средства в събота във Флорида – последният залп в наперена борба с високи залози за огромни пари с Джо Байдън.

Въпреки че харченето на големи суми пари за акции може да не е нещо, с което да се хвалите в някои страни, то постоянно е източник на горделивост за политическите претенденти в Съединени американски щати.

И тази година набирането на огромни пари е толкоз значимо, колкото постоянно, с президентските избори на 5 ноември се чака да бъдат най-скъпият избирателен цикъл в историята на Съединени американски щати.

Бившият президент републиканец и актуалният президент от Демократическата партия работят, с цел да се изпреварят един различен от месеци, хвалейки се с всяко ново доста вливане на пари.

Байдън 81-годишният подвигна залозите в края на март, когато беше хедлайнер на голямо събитие в Ню Йорк с някогашните президенти Барак Обама и Бил Клинтън на негова страна, спечелвайки минимум 25 милиона $ – р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР