Кампанията на БСП не беше насочена в това да дава

...
Кампанията на БСП не беше насочена в това да дава
Коментари Харесай

Горанов : Подценяват Борисов, но точно тогава той се появява

Кампанията на Българска социалистическа партия не беше ориентирана в това да дава отговори, а дискредитира политическия модел. Хората чакат резултати за себе си, а не отрицателна акция. Това съобщи финансовият министър Владислав Горанов.

"Втори следващ път социолози даваха преимущество на Българска социалистическа партия, само че те съумяха с акция, която отдалечи хората от политиката, да понижат интензивността и да понижат резултата си ", добави той.

"Извадихме си доста заключения, осъзнахме грешките си. Все отново акцията, която беше положителна, даде резултат. Рано е да се радваме.
Лидерът ни ще реши дали ще има амнистия за грешките, които можеха да еврозират партията”, сподели той.

„ Това беше избор за премиера преди всичко и на второ място, че структурите съумяха да се активизират, под въздействието на насоките му. Борисов е фактор, който всеки обича да подценява и тъкмо тогава той се появява”, сподели Горанов и добави, че не мисли, че Бойко ще се отдръпна скоро от политиката.

"Не му е време да си тръгне. Не виждам Борисов да се отдръпна в идващите години. Мисля, че може да ръководи още доста дълго време. "

Никол ИВАНОВА, БЛИЦ

Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР