Камионът с марка Скания е регистриран във Варна на името

...
Камионът с марка Скания е регистриран във Варна на името
Коментари Харесай

България В Центъра На Световен Хорър! Варненски Камион Пълен С 39 Човешки Трупа!

Камионът с марка " Скания " е регистриран във Варна на името на компания на ирландска гражданка. Шофьорът на камиона е жител на Северна Ирландия, арестуван е и дава показания по случая.

Камионът е бил открит рано тази заран на паркинг в английския град Грейс. Телата на откритите мъртви 38 възрастни и един младеж още не са разпознати, само че по първични данни на полицията е малко евентуално те да са български жители.

Посолството ни в Лондон е в контакт с английската полиция, която води следствието, и оказва цялостно подпомагане по случая.

Междувременно министър председателят Бойко Борисов разяснява случая пред bTV:

" Камионът е регистриран през 2017 година в България, ирландска гражданка го е записала. Тогава напуща България и в никакъв случай повече не се е прибирал. Шофьорът е ирландец, евентуално са употребили регистрацията, мисля че имат още два камиона, няма по какъв начин да сме свързани с този случай. Няма по какъв начин ние да сме свързани, с изключение на с табелата на камиона. Нашите офицери влязоха във връзка, оптимално ще спомагаме. Не е могъл тук да натовари хората. Във всички случай е ирландски или британски. Английските служби ще ги открият, няма смисъл да задълбочавам. За мен беше значимо дали камионът е тръгнал от България ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР