Камионът е пристигнал към 00.30 часа и около 35 минути

...
Камионът е пристигнал към 00.30 часа и около 35 минути
Коментари Харесай

Смразяващата Истина За Българския Камион С 39 Трупа! Първо Видео От Ужаса!

Камионът е дошъл към 00.30 часа и към 35 минути по-късно е отпътувал, прецизираха управляващите на графство Есекс. Първоначално полицията заяви, че камионът, открит в промишлен парк в Грейс, на трийсетина км източно от Лондон, е минал през пристанището Холихед в Уелс.

Полицията допуска, че влекачът на камиона е от Северна Ирландия. 25-годишният водач, който също е от там, остава в ареста по съмнение в ликвидиране.

По-рано стана ясно, че транспортното средство марка " Скания " е с варненска регистрация, като на фотосите на предното му стъкло се виждат български стикери за застраховка " Гражданска отговорност ".

Премиерът Бойко Борисов обаче увери, че по информация на английските служби камионът е регистриран в България през 2017 година от ирландска гражданка и от този момент не се е прибирал у нас.

" Телата на откритите мъртви 38 възрастни и един младеж още не са разпознати, само че по първични данни на полицията е малко евентуално те да са български жители. Посолството ни в Лондон е в контакт с английската полиция, която води следствието, и оказва цялостно подпомагане по случая ", разяснява пред Клуб Z Иван Димов - медиен консултант на външния министър Екатерина Захариева.

Междувременно Министерството на външните работи съобщи публично, че изрично осъжда трафика на хора като съществено нарушаване на правата на индивида и тежко закононарушение срещу личността, персоналната независимост и достолепие. Той, за жалост, се подрежда измежду най-доходоносните форми на проведената престъпност, се споделя в формалното известие на пресцентъра на Министерство на външните работи.

Борбата с трафика на хора е приоритет за българското държавно управление. Министерството на външните работи в границите на своите пълномощия оказва оптимално подпомагане на английските управляващи по отношение на изясняването на шокиращия и драматичен случай в град Грейс, графство Есекс, при който в камион бяха открити мъртви 39 души.

Придаваме огромно значение на битката против трафика на хора, която следва да се реализира посредством засилено интернационално съдействие и продан на информация, в това число със страните на генезис и в страните - крайни дестинации, както и посредством предприемане на дейности против националните и транснационални незаконни мрежи.

Трансграничният темперамент на закононарушението изисква фокусирано съдействие с интернационалните организации на световно и районно ниво и е наложително изискване за обезпечаване на координирани старания и общо ценене на правата на индивида и достолепието на най-уязвимите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР