Камериерката, която беше ритната от шведски турист миналото лято, все

...
Камериерката, която беше ритната от шведски турист миналото лято, все
Коментари Харесай

Камериерката, която беше ритната от шведа Ралф, все още чака справедливост

Камериерката, която беше ритната от шведски екскурзиант предишното лято, към момента чака правдивост. Лятото на 2017 година е второто и последно, в което Диана Петкова работи сезонно като камериерка в Слънчев бряг. На 3 юни, до момента в който е на работа, е ритната неоснователно от шведа Ралф Сундберг.

Година по-късно Диана споделя, че не е престанала да чака своята правдивост, само че все по-малко има вяра, че ще я получи.

„ Такива неща не се не помнят. Те оставят контузия за цялостен живот… Корупцията е доста жестока в нашата страна. Тази корупция 1 милион години би трябвало да минат, с цел да се изкорени”, сподели Диана Петкова пред bTV.
Тя от месеци чака своето обезщетение, а шведският жител се върна в родината си в края на септември предходната година, без да е платил присъдената му санкция в размер на 4500 лева

Заради новия случай на проявена експанзия към камериерка Диана моли работещите в бранша на туризма да не си затварят очите.
„ Трябва да се поддържа връзка с шефовете на хотелите. Трябва да се вземат ограничения да не се излива гнева на туристите върху камериерките”, сподели Диана.
Сега дамата си търси нова работа, само че не като камериерка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР