Камери в град Челопеч са уловили момента, в който скандалният

...
Камери в град Челопеч са уловили момента, в който скандалният
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Смразяващи кръвта КАДРИ от катастрофата с БМВ на сина на спряган за близък до Иван Костов, 10-годишното момиче лежи безжизнено до скъпото возило

Камери в град Челопеч са уловили момента, в който скандалният Станислав Велчев е блъснал момиченце на 10 години. Кадрите са ужасяващи и не са за хора със слаби сърца.

Агенция БЛИЦ единствена се добра до фотосите.

Само в БЛИЦ! Невиждана безочливост от сина на считан за протеже на Иван Костов, който мина на алено с БМВ-то си и прегази 10-годишно момиче (СНИМКИ)

Както медията ни ви осведоми джигитът блъсна жертвата си на пешеходна пътека с БМВ-то си и то на червен светофар, а момичето е в болница с голям брой тежки контузии. Велчев е наследник на небезизвестния Вельо Велчев-Моряка, който е смятам за непосредствен до някогашния министър председател Иван Костов.




Бомба в БЛИЦ! Син на спряган за протеже на Иван Костов мина на алено с БМВ-то си и прегази 10-годишно момиче на пешеходна пътека!

Това е и една от аргументите локалните поданици да считат, че Велчев може и да се измъкне с някое условно наказване и да не търка наровете.

Бащата на Станислав - Вельо, най-големият нарушител до ден сегашен в Средногорието. Прякорът си Моряка, получава още през комунистическия интервал, тъй като отивал при започване на лятото на море с 2 лв. в джоба и с товарен трен, само че след към месец се прибирал във вагон ресторант, с цялостни джобове левове и валута, а по радиокасетофоните, които донасял въздишал целия регион.

Хилейки се разказвал по какъв начин с " кораба " бил направил десетки курсове до Федерална Република Германия, Швеция, Финландия, само че заради близостта му с милиционерско великолепие от София, което имало вила в село Чавдар, и който Моряка постоянно зареждал прясно убити сърни, никой от локалните криминалисти не смеел да се занимава с него. Като пристигнала демокрацията още при първия си " курс " Вельо Моряка бил напипан в автомобила на гаджето на известна бургаска мутра, след което изкарал близо месец в бургаска травматология. Върнал се в родния си край и почнал да се прехранва с " визити " по вилите на софиянци.

Не подминал даже и вилата на някогашния си покровител от Министерство на вътрешните работи, към този момент пенсионер. До 1994 въпросният " воин " се занимавал с обири на кабели, нафта от детските градини и по този начин, до момента в който натрупал няколко висящи каузи. Тогава, обаче при едно инцидентно запознанство, пред него блеснала друга " бизнес опция " - експорт на ловни кучета за Гърция и Турция. За всяко обезпечено куче Моряка получавал 200-300 щатски $, при минимална заплата, тогава към 10 Щатски долар това си е било цяло положение. От региона на Средногорието почнали да изчезват повече от 20 ловни кучета на месец.

Ловците безусловно пропищели. Били подготвени да линчуват крадците, в случай че ги заловен, само че ловкият и остроумен Моряк бил неосезаем. Всичко му вървяло безпрепятствено, до момента в който един ден, до момента в който гостувал на сестра си в град Златица, забелязал в двора на прилежащата къща красиво и крепко лудогорско гонче. Въпреки, че доста добре знаел на кой е въпросната къща, още същата нощ я посетил и " прибрал " кучето, а къщата била на родителите на Цветелин Кънчев. За този супер расов екземляр Моряка, обаче се полакомил и решил, че би трябвало да вземе двойна цена и почнал да води няколко дневни договаряния с " дистрибутора ". Това, обаче, дало време на хората на Цветелин Кънчев да стигнат до него безусловно сега на подписване на " договорката ". В село Поибрене в микробус не разкрили единствено кучето на шефа си, а и още пет ловни кучета приготвени за " експорт ". Още на първите два шамара " дистрибутора " от Ардино изпял цялата " скица " и се разминал единствено бутнат в реката микробус и с обещанието, че като си го изтегли, ще не помни вечно за Средногорието. Вельо Моряка обаче, цяла нощ ял пердах от ловци, чиито кучета изчезнали.

Пет години по-късно Цветелин Кънчев, който към този момент е народен представител, е със свален имунитет и задържан, а най-тежкото обвиняване против него е за... обир на куче по чл.199. Основен очевидец против него е Вельо Велчев - Моряка, чиито висящи каузи към този момент са прекъснати, а в Средногорието на всички места се хвали, че чиновниците на НСБОП са му създали персонален контакт с премиера Иван Костов, който му подсигурил, че към този момент му е зад тила, щом е очевидец против Кънчев.

Доколко това е правилно обаче, можем единствено да гадаем, само че един забавен факт ни кара да си зададем много въпроси. Малко след задържането на Цветелин Кънчев, чиновници на РПУ- Пирдоп задържали Вельо Моряка с нелегално притежавана пушка и му образували досъдебно произвеждане по член 339. Тогава столичен всекидневник стремително отразява новината. Няколко дни по-късно, обаче, по разпореждане " от горната страна " обвиняването против него е прекъснато. В момента обществена загадка е, че Вельо Моряка доставя два елитни софийски ресторанта с прясно сърнешко месо, и никой от представителите на способените органи не смее да вземе ограничения. Точно по тази причина жителите на община Челопеч се съмняват, че пострадалото 10-годишно момиче ще получи правдивост и са подготвени на гражданско непокорство.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР