Камерата, която бе открита в женската тоалетна на елитната математическа

...
Камерата, която бе открита в женската тоалетна на елитната математическа
Коментари Харесай

Директорката на математическа гимназия с нови разкрития за гнусната находка в една от женските тоалетни

Камерата, която бе открита в женската тоалетна на елитната математическа гимназия в Стара Загора е изглеждала като окачалка. Това стана ясно от думите на директорката на учебното заведение Николина Колчиева. Устройството се инсталира елементарно и коства 60 лева



„ Две ученички алармираха и донесоха записващото устройство. Веднага уведомих началника на Регионалното ръководство по образованието. Такъв случай се случва за първи път при нас. Занесла съм записа в Детска педагогическа стая”, сподели още Колчиева.
„ На ученичките им направило усещане, че това е доста скъпа окачалка и се учудили за какво е поставена в една от кабинките на тоалетната. Всички възпитаници са осведомени със случая. Всички тоалетни са проверени”, добави тя.

По думите й в школото има 49 камери, които непрестанно работят. Записите са конфискувани и предоставени на полицията, с цел да може да бъде открит индивидът, сложил записващото устройство.

От полицията в Стара Загора оповестиха, че по случая е формирано досъденбо произвеждане. „ Устройството е конфискувано, ще бъде осъществена експертиза. Все още не можем да кажем кой е поставил камерата”.

Оттам не пожелаха да разясняват дали на фрагментите е записан и индивидът, поставил устройството в дамската тоалетна, каквато информация се появи по-рано в обществената мрежа.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР