Камерън Диас и съпругът ѝ, китаристът на Good Charlotte Бенджи

...
Камерън Диас и съпругът ѝ, китаристът на Good Charlotte Бенджи
Коментари Харесай

Камерън Диас и Бенджи Мадън празнуват годишнината от сватбата си в Аспен

Камерън Диас и брачният партньор ѝ, китаристът на Good Charlotte Бенджи Мадън, отпътуваха за ски курорта Аспен, с цел да отпразнуват деветата годишнина от сватбата си.

Двойката попадна в обективите на папараците, до момента в който пазаруваше. Камерън беше облечена с черни ски панталони и яке, както и с черна барета, черни и кафяви ботуши и кафяв шал. Бенджи също носеше черни облекла с кафяви петна, с помощта на което обликът му се сливаше добре с този на брачната половинка му. Двойката носела чанти от ски магазина.

Cameron Diaz, 51, and husband Benji Madden, 44, celebrate their 9th wedding anniversary with a shopping spree in Aspen
— Josiah Williams (@Josiah_FL)
Припомняме, че Камерън и Бенджи бяха осведомени от Никол Ричи - брачната половинка на брата близнак на музиканта Джоел Мадън. Това се случи напролет на 2014 година, а още на 5 януари 2015 година двойката подписа брак. В едно изявление Диас разкри, че незабавно е схванала, че Бенджи е " единственият ".

" Просто знаеш, когато знаеш. Това е като: " Ти си моят предстоящ брачен партньор ". Наистина е значимо да намериш човек, който е на същия стадий от живота като теб. Точното време взема решение всичко ", изяснява актрисата.

Бенджи също се изрича ласкаво за брачната половинка си. Така, поздравявайки обществено обичаната си за рождения ѝ ден, Мадън я назова своя кралица и сподели, че се счита за щастливец. През декември 2019 година двойката се снабди с щерка Рудикс с помощта на сурогатна майка.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР