Камен Донев включва изрязани монолози и моменти в спектакъла си

...
Камен Донев включва изрязани монолози и моменти в спектакъла си
Коментари Харесай

Камен Донев със специален монолог на 500-ния си спектакъл в "Арена Армеец"

Камен Донев включва изрязани монолози и моменти в спектакъла си „ Лекция за националното творчество”, което ще се игра в „ Арена Армеец " на 19 декември. Това сподели самият той в „ Тази неделя ".

Артистът показа, че ще приключи със специфичен монолог, а също така ще има и музиканти.

Пазителят на традициие на словото открехна и вратата към необятния свят на театъра, като ни потопи в невероятното си възприятие за комизъм и влезе в облика на кмет, спечелил с 4 гласа село, като подсети по този начин и за отминалите избори.

Уютът в живота на Камен Донев: Режисьорът с роман за новата си лента Той е продуцент, режисьор, сценарист на лентата и в същото време играе във кино лентата.
Призна, че надали би се занимавал с политика, само че не отхвърли опцията в миналото да се заеме и с това. Поясни, че надали ще има доста удовлетворени.

Спомни си и за 10 ноември, а точно първичното съмнение:

„ Ние не вярвахме, че Тодор Живков е свален”, изясни Донев.

Нямаше по какъв начин да изпаднем в демократична еуфория, сподели още той.

„ Защото нямахме визия какво е независимост на словото, тъй като изпадналите в нея, след това я погребаха тази еуфория, тъй като трябваше да бъдат по-борбени, с цел да трансформират всичко. В партийния дом бях, когато го възпламениха, почувствах се неуместно, там всичко беше безредица, нецензурност, някои хора си взеха предмети оттова. Баща ми ми сподели, че в случай че е знаел че съм там, е щял да ми плесне два шамара”, спомня си актьорът.

30 година от рухването на комунизма у нас: Грешки и триумфи на хората, взели участие в смяната След 33-годишно ръководство на 10 ноември 1989 година Тодор Живков е освободен от поста общоприет секретар на Българска комунистическа партия
А по отношение на носталгията на родителите ни по отминалото той показа, че евентуално е поради яснотата във взаимоотношенията, спокойствието и сигурността в някакъв смисъл.

Но аз не бих могъл да пребивавам подобен живот, признава Камен Донев. По думите му образованието може и да е било по-добро тогава, само че през днешния ден родителите би трябвало да породят желанието у децата си да желаят знание, тъй като учителите не могат да правят всичко.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР