Камелия развива опасна мания и това личи все по-ясно! Камелия, за

...
Камелия развива опасна мания и това личи все по-ясно!
Камелия, за
Коментари Харесай

Бомба: Защо потребители препоръчаха психолог на Камелия!

Камелия развива рискова фикс идея и това проличава все по-ясно!
Камелия, за своите 51 години, се водеше една от най-уравновесените и стъпили на земята известни персони в нашенско. Е, водеше се… до момента! От известно време насам обаче от ден на ден й предлагат среща с психолог. Говорим за консуматори в интернет, които честичко следят новите й пикчъри (певицата не стопира да ги бълва).
 Камелия
Камелия разви фикс идея

Очевидно тя се харесва доста – освен поради фрапантната смяна в обонятелния си орган, само че и поради съвършените програмки за цялостна смяна, които е издирила в телефона си. Мята ли мята Камелия и се радва, че човечето на фотографията е бонбон. Да де, но различен бонбон, непознат… не е тя. Това означават все по-често хората.

„Странно е по какъв начин една до неотдавна действителна и земна жена, която се държеше като пич и беше над дребните суети и простотията, внезапно се побърка. Като чукна 50-то ли й стана нещо, с Цветин ли имат кахъри, рога ли й е сложил… Но това, което виждаме от нея в последно време, е единствено едно – очевидни и непреодолими комплекси, от които единствено с психолог може да се избави“, разясняват консуматори.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР