Камелия не проговори директно за сурогатството, но каза достатъчноПоп фолк

...
Камелия не проговори директно за сурогатството, но каза достатъчноПоп фолк
Коментари Харесай

Истината за бебето на Камелия излезе от нейната уста по БТВ

Камелия не проговори непосредствено за сурогатството, само че сподели задоволително

Поп фолк дивата Камелия се реши. Тя най-накрая се изправи и разгласи в ефир, освен това в народен, истината за най-голямото си благополучие – своето бебе с Цветин. В предаването на Николаос Цитиридис Ками стартира точно с това – с големия брой хора у нас, които не могат да станат родители по естествен метод, съобщи 7dnibulgaria.bg.

Да, Камелия не проговори непосредствено за сурогатството, само че сподели задоволително. Като това, че страната ни би трябвало да намерения и да вкара закон за такова родителство, каквото от дълго време към този момент има даже в наша прилежаща страна.

„ Защо тези хора, които имат проблеми и не могат да си родят дете, за какво те би трябвало да се усещат обречени, да страдат, да протягат ръка към алкохола, а някои и даже да лишават живота си. Защо?! Защо, откакто множеството от тях биха били чудесни родители, за образец и биха дали прелестни деца на нашата България. Та нали точно от деца имаме потребност, с цел да се реши демографският проблем, който става все по-сериозен “, пита Камелия.

Самата тя не скри, че след 15-годишна тежка борба за дете, която не можела и не можела да завоюва, е била на дъното доста пъти. „ Изпитала съм всички вероятни усеща на света – от краткотрайна наслада и вяра, през обезсърчение и тъга, до завист и злоба даже, а по-късно и до меланхолия. Всичко. Но не се отхвърлих. Никога не се отхвърлих, тъй като това постоянно е било най-голямата ми фантазия “, показа певицата, която дружно с Цветин ще посрещнат първата си Коледа с Баян.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР