КАМДЪН, Ню Джърси (АП) — Жителите на района на Филаделфия

...
КАМДЪН, Ню Джърси (АП) — Жителите на района на Филаделфия
Коментари Харесай

Боен кораб на река Делауеър: USS New Jersey пътува до Филаделфия за ремонт

КАМДЪН, Ню Джърси (АП) — Жителите на региона на Филаделфия са на път да видят рядко място — военен транспортен съд, плаващ по река Делауеър.

Планира се USS New Jersey да се реалокира от своя док в Камдън в четвъртък, когато ще се насочи към военноморския двор на Филаделфия за обширна работа по поддръжката. Корабът, управителен от влекачи, в началото ще се насочи към морския терминал Полсбъро, където ще бъде уравновесен, с цел да се приготви за изсъхнал док, и по-късно ще отиде във Navy Yard шест дни по-късно.

Работите по поддръжката са се чака да отнеме към два месеца, споделиха чиновници. Планирани са три огромни плана за ремонт, в това число пребоядисване на корпуса на кораба, фиксиране на антикорозионната система под кораба и инспекция на отворите в корпуса. към 50 години преди да бъде пенсиониран през февруари 1991 година Той е плаващ музей от 2011 година Корабът е издигнат в някогашната военноморска корабостроителница на Филаделфия и е пуснат на вода оттова на 7 декември 1942 година, първата годишнина...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР