Камавинга получи шанс да играе за националния отбор на Франция

...
Камавинга получи шанс да играе за националния отбор на Франция
Коментари Харесай

Колебливото представяне на Камавинга го застрашава от изпускане на Катар 2022

Камавинга получи късмет да играе за националния тим на Франция в Лигата на нациите, откакто до момента се подвизаваше в състава до 21 години. „ Петлите “ победиха с 2:0 тима на Австрия, само че по-късно изгубиха от Дания със същия резултат. В дуела с Дания Камавинга изигра първото полувреме, а на почивката бе сменен от Уесли Фофана. Футболистът на Реал Мадрид е едвам на 19 години, само че има огромното предпочитание да играе за Франция на Световното в Катар.

Едуардо Камавинга направи неприятен мач за националния отбор против „ аления динамит “ и бе сменен от Фофана, точно сред тях и Гуендози, Дидие Дешан ще тряба да избира.

Медиите във Франция побързаха да изкритикуват младия футболист на Реал Мадрид, само че истината е, че на него му остава доста малко време да потвърди, че е подготвен за огромните мачове. Това би трябвало да се случи в идващите дуели на „ лос бланкос “, които са 12 на брой до огромното Световно състезание в Катар през ноември.

„ Той направи неща, които повече не желая да виждам от него “, съобщи селекционера на Франция, който ще има сложната задача да направи избор за състава, който ще пътува за Мондиал 2022.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР