Камарата на представителите участва в процеса на пускане на вътрешните

...
Камарата на представителите участва в процеса на пускане на вътрешните
Коментари Харесай

Говорителят Джонсън казва, че Камарата на представителите ще замъгли лицата на бунтовниците в новите записи от 6 януари, така че те да не бъдат „обвинени от Министерството на правосъдието“.

Камарата на представителите взе участие в процеса на стартиране на вътрешните ленти за сигурност на Въстание от 6 януари 2021 година, при което постройката на Капитолия на Съединени американски щати беше пробита при опит за ликвидиране на вицепрезидента Майк Пенс, тогавашния ръководител на Камарата на представителите Нанси Пелоси, с цел да се предотврати удостоверяването на изборната победа на президента Джо Байдън. Петима души починаха, в това число полицейски чиновник на Капитолия, който беше обичай от бунтовници и напръскан с боздуган. Повече от 1000 души са упрекнати във федерални закононарушения.

Говорителят на Камарата на представителите Майк Джонсън сподели, че спомагателните фрагменти би трябвало да бъдат пуснати, тъй че американската общност да може да „ направи свои лични изводи “ за деня, предполагайки, че бунтовниците са жертви на „ преднамерен отчет “, който „ скрива някои от значимите доказателства “.

Когато го попитаха за стартирането на останалите фрагменти, той сподели, че „ би трябвало да замъглят някои от лицата на лица, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР