Към разнообразната си фестивална и концертна програма тази година Fest

...
Към разнообразната си фестивална и концертна програма тази година Fest
Коментари Харесай

Fest Team и Искам бебе заедно за Живот от нота

Към разнообразната си фестивална и концертна стратегия тази година Fest Team за първи път показва като неделима част от заниманията и дълготраен ангажимент към разнообразни благотворителни действия и публично значими дела в България посредством своята социално-отговорна политика.

Промоутърската компания и фондация Искам бебе започват дружно акцията Живот от нота за набиране на средства за подкрепяне на двойки с репродуктивни проблеми. Средствата, събрани в границите на благотворителната акция – Живот от нота на Fest Team, в партньорство с Искам бебе, ще бъдат дарени в поддръжка на лекуването на двойки с репродуктивни проблеми, които не дават отговор на медицинските критерии на държавния фонд инвитро и всекидневно се обръщат за помощ към фондацията. Дарението ще финансира проучвания и лечения, съпътстващи инвитро процедури на фамилии, борещи се за бебе.

Fest Team се ангажира да поставя систематични, многообразни и устойчиви старания за по-добро и проспериращо бъдеще за всички посредством своята социално-отговорна политика като ангажира екипа и публиката си.

„ Докато осигуряваме най-атрактивните актьори и най-приятните способи за развлечение за публиката на нашите фестивали и концерти, ние от Fest Team бихме желали да успеем и да я увлечем с задачи и хрумвания, в които екипът ни има вяра. Желанието ни е да интегрираме персоналните си обществени задължения и тези на хилядите гости на наши събития в работеща система за разнообразни благотворителни начинания. Вярвам, че доста хора ще разпознаят в идеята на Искам бебе – Живот от нота, като своя, “ споделя Стефан Еленков, изпълнителен шеф на Fest Team.

За ФОНДАЦИЯ „ ИСКАМ БЕБЕ”

Фондация Искам бебе са основатели за основаването на държавен инвитро фонд и са провели повече от 45 общински инвитро стратегии в разнообразни партньорства. На тях изискуем национална стратегия за психическа поддръжка на двойки с репродуктивни проблеми. Мария Янева, ръководител на фондация Искам бебе споделя: „ Демографският срив е един от световните проблеми на цяла Европа. Но за България това е един от решаващите въпроси дали въобще ще ни има на следващия ден. Затова сме уверени, че битката за всеки човешки живот и за всяко бъдещо българско дете е повече от нужна. В България има повече от 145 000 двойки, които се нуждаят от асистирана репродукция, с цел да заченат дете. А съгласно медицинските експерти, от година на година броят им става все по-голям. Ние имаме вяра, че надали има по-голяма наслада за едно семейство от това в дома му да се чуе по този начин чаканият детски рев. И нашата поддръжка не е единствено на думи или с епизодични участия. С идеята са ангажирани всички членове на организацията ни. “

Сред най-големите заслуги на Искам бебе е и присъединяване им в създаването на национална стратегия в поддръжка на Донорството на яйцеклетки и сперматозоиди през 2010, те основават устойчива дарителска стратегия и непрестанно притеглят освен персонални, само че и корпоративни донори. През 2019 година започва план „ Безплатен Кабинет по Репродуктивно здраве “ във Враца. През 2020 година – подобен кабинет заработва и в Перник. В момента се водят договаряния с още три общини за продължение на този сполучлив план. В разгара на ковид-пандемията, започва и издаването на първото и само списание за репродуктивно здраве Искам бебе, което се популяризира гратис онлайн и в 3000-5000 тираж в цялата страна.

Fest Team има вяра, че задачите и точните дела би трябвало да се поддържат стимулирано, финансово и с почтено сърце и се причисляват към идеята на фондацията като вършат дарението практично и оптимално улеснено. Всеки консуматор, който има вяра в тази идея и желае да поддържа задачата на Искам бебе може да го направи като последна стъпка по време на покупка на билет за събитията на Fest Team на. Дарението не изисква спомагателна регистрация или данни и става неотложно в процеса на извършване на покупки на билети, а Fest Team възнамерява лято, изпълнено с музика и доста събития, от които да избираш: | | | | | | | | |.

Информация за всички идни събития на може да намерите на, и в обществените мрежи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР