Към първия мандатоносител се гледа с голяма надежда – правителство,

...
Към първия мандатоносител се гледа с голяма надежда – правителство,
Коментари Харесай

ГЕРБ към Радев: Трябва да приключат експериментите в държавата

Към първия мандатоносител се гледа с огромна вяра – държавно управление, което да одобри отговорност в тези сложни времена. Споделете вашата оценка за вероятността за сформиране на държавно управление – на какъв стадий се намира разговорът, договарянията и контактите с дургите политически сили, съобщи президентът на срещата с представителите на ГЕРБ на Дондуков 2.

Съставянето на държавно управление е значимо освен с цел да има страната ни ръководство, само че и да се подсигурява гивота на 48 то Народно събрание.

Виждам, че се натрупат доста закони, бюджети, заявления, планове за решение, изброи Радев.

Председателят дефинира дневния ред и приоритетността на законите, добави Радев.

Президентът засегна и решението за даване на военна техника за Украйна, както и с проблема Българска народна банка, като изясни, че няма по какъв начин да се одобри еврото при шеф с изминал мандат. Няма по какъв начин с интернационалните финансови институции да се водят пълноценни диалози, съобщи президентът. 

ГЕРБ Съюз на демократичните сили е първа политическа мощ. Трябва да приключат опитите в страната ни и да се разчита в ръководството да влязат хора, които могат да вземат решение ксризи, да оферират решения и носят отговорност, съобщи Десислава Атанасова. 

Всеки от нас може да предложи решения по всички значими тематики, изясни необятното наличие на ГЕРБ при президента. Положифме всички старания да има работеЩо Народно събрание. Трудно беше в дните, в които избирахме ръководител. Вече Народното събрание действа, организират се чувания, изброи шефът на ПГ на ГЕРБ.     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР