Към момента в Централната избирателна комисия (ЦИК) не е постъпвала

...
Към момента в Централната избирателна комисия (ЦИК) не е постъпвала
Коментари Харесай

ЦИК не са получавали жалба от Иванчева

Към момента в Централната изборна комисия (ЦИК) не е постъпвала тъжба от някогашния кмет на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева .

Така представителят на ЦИК Александър Андреев отговори на въпрос дали има постъпила тъжба в ЦИК за регистрацията на кандидатурата на Иванчева за идните локални избори на 27 октомври.

Ако такава постъпи, тя ще бъде прегледана от ЦИК , увери той.

Припомняме, през вчерашния ден стана ясно, че Общинската изборна комисия в София е отказала да записва някогашния кме т на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева като претендент кмет на София в идните избори на 27 октомври 2019 година Иванчева бе препоръчана от Политическа партия " Християндемократическа партия на България ".

Мотивът на членовете на Централната изборна комисия е, че предлагането е импортирано в Общинска изборна комисия (ОИК) в Столична община отвън законоустановения период по чл.414, ал.3 от ИК.

Припомяме, Иванчева се яви и на евроизборите. Тогава тя разгласи, че резултатът им е " огромен пестник за огромните партии ".

Бившият кмет на " Младост " Десислава Иванчева беше наказана на 20 години затвор, нейната заместничка Биляна Петрова - на 15 години затвор, и предходният кмет на същия регион - Петко Дюлгеров - на 12 години затвор.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР