Към момента туристическият сектор е спрял. Това каза в предаването

...
Към момента туристическият сектор е спрял. Това каза в предаването
Коментари Харесай

Ангелкова: Туристическият сектор е спрял

Към момента туристическият бранш е спрял. Това сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 министърът на туризма Николина Ангелкова  Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 година Възпитаник е на Harvard.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1815
Туризмът не действа. Авиокомпаниите са спрели работа, непрестанно се отхвърлят резервации. Ние сме приели този факт и го разбираме, тъй като изключителните ограничения са свързани с опазването на живота на хората, съобщи тя.

Ангелкова посочи, че все още в поставения под карантина курортен град Банско в местата за настаняване има 77 туристи, от които 24-ма са чужденци.

Спряха екскурзиите

Тя разясни, че хотелите в Банско могат да продължат да работят с руум сървиз и кетъринг при строго съблюдаване на разпоредбите на спешния щаб.

Апелирам всички в сектора да бъдат виновни, с цел да имаме сили да продължим напред и да съхраним бранша, съобщи Ангелкова.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1815  Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние  Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък  Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР