Към момента Румъния е пълна със стратегически инвестиции, а в

...
Към момента Румъния е пълна със стратегически инвестиции, а в
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Радев направи всичко възможно да отслаби всяка партия под високо вдигнатия му юмрук, цяла България сега е негова

" Към момента Румъния е цялостна със стратегически вложения, а в България няма нито една. Това би трябвало да споделя задоволително на тези политици, които изяснява, че мислят по какъв начин да върнат децата на България в страната. Това, което аз виждам, е нова вълна на приключване на деца от България, в случай че не засилим към еврозоната ". Това съобщи по bTV някогашният президент Росен Плевнелиев.
 
Според него България е изправена на ръба. Той напомни визитата на Олаф Шолц в Румъния, където немският канцлер не спря да хвали северните ни съседи, само че не загатна нито една дума за нашата страна.
 
" Ако ни разделят от Румъния, знаете ли какво ще се случи? Мрежа откъм р. Дунав, мрежа със Сърбия и Турция. България ще е буферна зона за мигранти, външна страна, шовинизъм и популизъм ", регистрира Росен Плевнелиев. 
 
Политическа партия и Демократична България, събудете се! Народът не сподели, че желае държавно управление на малцинството. Искат Възраждане да станат втора мощ ли, попита риторично Плевнелиев. И прикани: " ПП-ДБ да поддържат ГЕРБ по няколко целта ". Според него възможностите за държавно управление са 80/20. 

" Винаги има потребност от посредници, само че този път си мисля, че пристигна по-различно време – време разделно, време за виновни политици. От тази позиция аз съм оптимист, че има няколко доста тежки проблеми, които са толкоз наболели, че ще принудят политиците да вземат своите виновни решения ", изясни той.
 
Радев направи всичко допустимо да отслаби всяка партия под високо вдигнатия му пестник, акцентира Росен Плевнелиев. Големият печеливш от всичко протичащо се е Радев, цяла България е негова - назначават още веднъж шефа на ДАНС, оня ден 24 посланици, добави някогашният президент
 
Росен Плевнелиев обърна внимание и на това, че общините ще страдат от неналичието на бюджет. Той е безапелационен, че страната ни се нуждае от рационализация.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР