Към момента Пейдж Спиранак може и да не се състезава

...
Към момента Пейдж Спиранак може и да не се състезава
Коментари Харесай

Защо Пейдж Спиранак все още яде бебешка храна

Към момента Пейдж Спиранак може и да не се състезава професионално, само че пък води курсове по голф и забавлява всичките си почитатели с подкаста, който води.
 Пейдж Спиранак, най-често задаваните въпроси и естествени ли са ѝ гърдите
Когато всички питат дали гърдите ти са естествени

Пейдж Спиранак за смисъла на размера

От диалозите за Playing A Round научаваме много неща, като едно от последните е хем много забавно, хем и леко засрамващо.

Според Yahoo Sport Australia, Спиранак признава, че много дълго време се е хранила с бебешка храна. Не главно, несъмнено, само че като междинно хранене, когато е посещавала курсове по голф.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Paige Spiranac (@_paige.renee) на Юни 26, 2020 в 9:24 PDT

" Майка ми не ми слагаше сандвичи, когато бях на уроците по голф, поради хляба и въглехидратите, които той съдържа. " Пейдж Спиранак твърди, че майка ѝ не е желала да ѝ дава храна, която е неприятна или може да ѝ навреди по някакъв метод.

Ето за какво, когато Пейдж е трябвало да се учи по какъв начин да играе голф, в торбичката ѝ съвсем постоянно е имало бебешка храна, която не съдържа никакви консерванти и оцветители. Едно от нещата, които постоянно е консумирала, е било наденица от пуешко или пилешко месо, още веднъж предопределена за дребни деца.
 Пейдж Спиранак, Playing A Round и признанието на голфърката, че играе без долни дрехи
Защо Пейдж Спиранак играе голф без долни дрехи

Сещаме се за няколко аргументи, само че те не са правилни

Но даже през днешния ден, когато е на 27 години, Пейдж Спиранак признава, че продължава понякога да яде бебешки пюрета, тъй като са по-безвредни от храната, която може да си купи като възрастен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР