Към момента пътят между Русе и Бяла е отворен за

...
Към момента пътят между Русе и Бяла е отворен за
Коментари Харесай

Отвориха пътя Русе – Бяла, две общини в областта остават без ток

Към момента пътят сред Русе и Бяла е отворен за всички типове моторно транспортни средства. Проблемите, които към този момент са преодолени, са били породени от голям брой закъсали ТИР-ове в региона на " Мойсеев хълм ", оповестиха от Областната администрация в Русе.
По пътя за Разград има голям брой снегонавявания в обособени сектори. В региона на Паметника на русофилите също има закъсали тежкотоварни коли, което е довело до скупчване на транспортни средства в градската част по булевардите „ Цар Освободител “ и „ Христо Ботев “. Проблеми по пътя към Силистра няма. Това стана ясно от извършения преди минути брифинг на заместител регионалния шеф Валентин Колев с представители на медиите от района.
Енергоснабдяването в област Русе е обикновено, като се изключи общините Сливо поле и Иваново. Съответно в Борисово към момента няма електрозахранване, а в община Иваново не е обновено електроподаването към Мечка. С отчасти електрозахранване са Тръстеник и Щръклево.
Няма данни и за нарушено водоснабдяване на територията на региона, оповестява БГНЕС.
Код оранжев за интензивни снеговалежи има разгласен през днешния ден за четири области на страната - Монтана, Враца, Ловеч и Габрово. За всички останали области в действие е жълт код за превалявания като в Северна и Западна България те ще бъдат от сняг, а в останалите елементи - от дъжд. Дебелината на снежната завивка ще се усилва. В по-голямата част от Горнотракийската равнина и по Черноморието ще продължи да вали дъжд. Значителни ще бъдат преваляванията тук-там в Западна България, Предбалкана и Рило-Родопската област. На места проблеми ще има и поради мощният вятър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР