Към момента на писане на статията Chainlink (LINK) се търгува

...
Към момента на писане на статията Chainlink (LINK) се търгува
Коментари Харесай

Предварителната продажба на Pushd привлича погледите на притежателите на Chainlink и Avalanche , тъй като 30x изглежда вероятно

Към момента на писане на публикацията Chainlink (LINK) се търгува за $18,50, а Avalanche (AVAX) - за $37,50. Пазарните притежатели на Avalanche (AVAX) се притесняваха за дълготрайната цел на токена AVAX, защото той се повиши над $40, само че загуби това равнище.

Ако погледнем 7-дневната графика и на двете монети, се вижда, че Chainlink (LINK) се е понижла с 6%, а Avalanche (AVAX) с 5%.



За притежателите на тези токени Pushd (PUSHD) се трансформира в пазарна алтернатива, защото седмичното намаляване и на двата токена е значимо. Pushd (PUSHD), който е в петия стадий на предварителната си продажба и се продава за $0.11 съгласно мнозина е в добра позиция да придобие капацитет и да се трансформира в доходоносна инвестиция.

От добър месец до неуверена седмица

Въпреки че Chainlink (LINK) нарастна за един месец с над 20%, през последната седмица имаше спад, което провокира леко подозрение измежду притежателите на монетата. Въпреки товав по време на по-голямата част от възходящото повишаване на пазара Chainlink (LINK), макар спада през седмицата, в множеството случаи поддържаше устойчиво показване.

Проектът е учреден през 2017 година, като подкрепя универсално свързани смарт контракти. Освен това платформата се трансформира в една от първите, които разрешиха консолидираното на данни отвън веригата в смарт контракти.

Avalanche (AVAX) се намалява на фона на повишаване

Въпреки че имаше мощна последна година, монетата въпреки всичко претърпя тежка седмица защото загуби малко над 5% и на дневната и на седмичната графика. Тъй като през последната седмица множеството токени нарастнаха, няколко притежатели започнаха да се чудят дали да диверсифицират с Pushd (PUSHD).

Със спад в пазарната капитализация от 4.8% и понастоящем оценена на $13.8 милиарда, класирана на 9-то място, Avalanche (AVAX) чака отключване на токени на стойност $400 милиона, което ще се случи на 22 февруари. Основната пазарна цел на Avalanche е да измести Ethereum (ETH) като най-популярния блокчейн за смарт контракти.

Предварителната продажба на Pushd (PUSHD) продължава да набира притежатели и регистрации

Тъй като Pushd (PUSHD) непрестанно набира притежатели и регистрации, това демонстрира огромно пазарно приемане, което показва огромен пазарен интерес. Pushd (PUSHD) е средство за свързване на купувачи и продавачи в децентрализирания Web3 пазар. Платформата процъфтява, като предлага доста значими пазарни функционалности, да вземем за пример търгове, с цел да отговори на потребностите на потребителите.

Платформата ще бъде ръководена от общността си и ще предлага доста пазарни прекарвания, които ще разрешат на потребителите да изпитат нужните промени, както и да печелят.

Целта на Pushd е да отрази триумфа на централизираните, обичайни платформи като Amazon и eBay, до момента в който отстранява KYC инспекцията и по-високите такси, свързани с търговията.

Pushd (PUSHD) се включва на пазара с вярата да построи по-лесна и по-бърза мрежа за транзакция, да опрости търговията и да улесни търговците при осъществяването на сигурна транзакция.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd (PUSHD), като посетите уеб страницата тук.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР