Към момента е по-важно е да видим тенденциите, след като

...
Към момента е по-важно е да видим тенденциите, след като
Коментари Харесай

Димитър Ганев: Нямаше значение дали Радев дава мандата на БСП. Задачата е да върнат ИТН на масата на преговорите

Към момента е по-важно е да забележим трендовете, откакто господин Слави Трифонов разгласи, че отдръпва министрите си от обединението. Печелившите от този ход са от „ Продължаваме промяната “ (ПП), които съумяха да възвръща поддръжката си, а най-големият губещ е „ ИТН “ (ИТН), които губят поддръжката си. Това съобщи социологът Димитър Ганев в предаването „ Лице в лице “ по bTV.

Според политолога Борислав Ангелов има заплаха Политическа партия да се опиянят от последните социологически проучвания. Той добави, че това са краткотрайни неща, които могат да не устоят.

„ Сега сме във фаза на финален късмет за сформиране на кабинет. Шансовете за това са минимални. Можем да имаме единствено една настройка в това Народно събрание. Нямаше значение дали президентът дава мандата на Българска социалистическа партия. Основната задача е да се върне Има Такъв Народ на масата на договарянията. Ако не го създадат, това ще е вреда за тях, тъй като ще наподобяват като че ли са на страната на неприятните “, изясни Димитър Ганев.
От последните изяви на Бойко Борисов лъха на реваншизъм. Това не е за занемаряване. Сега пред нас е доста значимия въпрос дали ще останем без държавно управление в обстановката на рецесии и по какъв начин ще влезем и излезем от зимата. Войната в Украйна сложи България и целия Европейски Съюз в доста сериозна обстановка “, уточни Борислав Ангелов, представен от novini.bg.

По думите на Ганев от изследването се вижда, че част от симпатизантите на Политическа партия отдръпват поддръжката си към президента. „ Другото което следим е отдръпване на поддръжката от Български напредък. Това се дължи на пасивността на групировката “, акцентира социологът.

„ Моето предпочитание е да се сглоби кабинет. Това ще покаже, че се мисли държавнически, а не тясно партийно “, сподели от своя страна политологът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР