Към избори за Европейски парламент през 2024 г.Оформяне на нашето

...
Към избори за Европейски парламент през 2024 г.Оформяне на нашето
Коментари Харесай

Илхан Кючюк и Мустафа Карадайъ в дискусия за изборите за Европарламент 2024

Към избори за Европейски парламент през 2024 година

Оформяне на нашето бъдеще посредством интеграция и разширение

 

На 22 юни (четвъртък) от 11:00 часа в Дома на Европа ще се организира събитието: „ Към избори за Европейски парламент през 2024 година “. Срещата се провежда с поддръжката на партия АЛДЕ и ще бъде открита от водача на европейските либерали Илхан Кючюк.

 

Присъединете се към диалог по основни за европейските жители въпроси, с фокус върху постигането на цялостна интеграция и разширение на Европейски Съюз. Предвид идните избори през 2024г., събитието дава неповторима опция за замяна на отзиви, свързани с въздействието на разширението върху демокрацията, правата на индивида и икономическия разцвет и за това по какъв начин либералите следва да оформят визията за обединена и приобщаваща Европа.

 

Това е и идеалната среда да обсъдим какво значи Европа за жителите и какви упования имат по отношение на по-нататъшната интеграция на България, като една от последните страни, включили се към Европейски Съюз.

 

Участие в срещата ще вземат ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, Анна Щюргх – член на комисията за правене на манифеста на АЛДЕ, доцент доктор Харалан Александров – обществен антрополог, а водещ на събитието ще бъде Антоанета Асенова – член на борда на шефовете на Европейския демократичен конгрес.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР