Към избора на живо Коледно дърво трябва да се подхожда

...
Към избора на живо Коледно дърво трябва да се подхожда
Коментари Харесай

Ето какво да имате предвид при избора на коледно дърво

Към избора онлайн Коледно дърво би трябвало да се подхожда отговорно, в противоположен случай вместо наслада и празнично въодушевление в дома, то ще ви доне се отчаяние и дискомфорт.

На първо място, би трябвало да вземете решение къде ще го сложите: живо дърво бързо ще изсъхне наоколо до нагревател или различен източник на топлота, а наоколо до пътеката, по която минават доста хора, може елементарно да бъде съборено или да се допрян проводниците на светещите гирлянди.
Кой е най-издръжливият тип коледно дръвче
Търсите жива елха за вашия дом за празниците? Чудите се кое коледно дърво ще издържи по-дълго: бор, кавказка ела, норвежки смърч или мо...

След като сте избрали мястото, измерете широчина и височината на дървото. Не забравяйте да вземете поради височината на стойката, в случай че към този момент е закупена, и декорациите за върха на елхата. Вземете вашата ролетка и бележки със себе си на пазара за коледно дърво. Дебелите ръкавици и въжето също могат да ви бъдат потребни, с цел да закрепите дървото към багажника на вашата кола. Ще бъде потребно да измерите диаметъра на стойката, тъй че стволът на определеното дърво да се побере в него.

Сега в продажба можете да намерите разнообразни типове иглолистни дървета. Ще бъде по-лесно да украсите растения с къси игли, които имат задоволително дистанции сред клоните - декорациите ще висят отмерено върху тях. За да изберете прясно дърво, леко дръпнете клона и оценете качеството на иглите: те би трябвало да са зелени и лъскави, а не матови и кафяви, те не би трябвало да падат по време на инспекцията.

След като дървото е докарано в дома ви, отрежете края на съда му на няколко сантиметра. Свежият прорез ще помогне на дървото да всмуква водата по-ефективно. На мястото, където планирате да монтирате дървото, подът би трябвало да бъде подравнен и затрупан с водоустойчиво покритие, като парче пластмасова обвивка, с цел да се защищити повърхността от влага.

Ако имате деца или домашни любимци, или в случай че стойката не е задоволително здрава, прикрепете елхата към стена или постоянна мебел. За да извършите това, можете да употребявате куки, корда за въдица, връв или въжета. Уверете се, че те не са налични за деца и животни.
Защо би трябвало да украсим елхата преди Коледа – отговорът ще ви изненада
Много от нас украсяват елхата дни преди Коледа или даже в деня на празника. Но хората, които имат навика да украсяват домовете си мног...

Когато дървото е крепко закрепено, е време да започнете да декорирате. Какви аксесоари е по-добре да изберете за срещата на идната 2022 година, ще намерите на доста места.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР