Към днешна дата се намира по средата на две турнета.

...
Към днешна дата се намира по средата на две турнета.
Коментари Харесай

Музикантът Иван Лечев: Влюбен съм като хлапак в Жени

Към днешна дата се намира по средата на две турнета. Едното е във връзка 10-годишнината от основаването на „ Фондацията “ със специфични посетители Константин Цеков от ФСБ и Наско Пенев от БТР, Момчил и на някои от концертите и Любо Киров.

Другото е лятното турне на Стефан Вълдобрев и „ Обичайните обвинени “.

 

Определя рождения си ден през предходната година като паметен. Имали концерт със Стефан Вълдобрев и „ Обичайните обвинени “ в Копривщица, който минал в застрашителен ваучър с техни сътрудници и другари. Тръгнали си чак на сутринта. Било радостно и шумно, имало хубава торта, бонбони, защити напитки, казано с други думи – подобаваща почерпка.

 

И той като множеството хора обича дарове, само че избира да бъде сюрпризиран. Той персонално доста деликатно избира какво да подари на околните си хора. Семейството и приятелите му, са хората, на които държи най-вече и се надява да са дружно дълго време.

 

Като един от най-хубавите моменти в живота си дефинира сватбата му с Жени в Копривщица. Като най-лош пък дефинира случката, при която се запалил с пламнал алкохол през полагаемия отпуск в казармата и се наложило да лежи цели 3 месеца в болница. Известно време не било ясно дали въобще ще оцелее. Възстановяването също не било елементарно.

 

Не единствено има вяра в любовта, а е влюбен като момченце в брачната половинка му Жени. Твърди, че с времето любовта им става още по-силна и е благополучен, че е намерил половинката си.

Вярва, че всеки самичък чертае ориста си. не се тормози от старостта и се надява животът да продължава по този начин, само че без заболявания и войни. След 10 години вижда себе си на сцената като Кирил Маричков, който е във върхова креативна форма и е негов кумир.

 

Не стопира да мечтае и се пробва да трансформира в действителност най-малко част от фантазиите си.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР