Към днешна дата пред Гущеров вече няма никакви пречки да

...
Към днешна дата пред Гущеров вече няма никакви пречки да
Коментари Харесай

Край На Драмата! Мария Окончателно Се Разведе С Гущеров! Ето Какво Успя Да Изкопчи!

Към днешна дата пред Гущеров към този момент няма никакви спънки да мине под венчило и ток умерено може да стартира с приготовленията за идната си женитба с плеймейтката Светлана Василева. С русокоската той има връзка от предишното лято.

Мария и Християн Гущеров се разведоха по взаимно единодушие, отбелязва изданието. Бракът с милионера е втори за певицата. С първия си брачен партньор Митко Андонов, Мария се раздели поради отчуждение, което настъпи скоро откакто дъщеричката им Марая се появи на бял свят.

Бракът й с Християн Гущеров също не продължи дълго. Певицата твърди, че е напуснала имението му единствено с един куфар облекла.

Очевидно от брака й с Гущеров ще остане единствено това. Оказва се, че двамата са сключили предбрачен контракт. Но както се чака, той е бил в ущърб на пайнерката. Тя по този начин и не получи нищо след края на брака си с него.

Но съгласно слуховете Мария не тъжи доста от този факт. В живота й към този момент има нов паралия и тя даже не се сеща за Християн. Всички се питат дали не се задава женитба номер три в живота на фолкаджийката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР