Към днешна дата първенствата в Германия са най-близо до подновяване.

...
Към днешна дата първенствата в Германия са най-близо до подновяване.
Коментари Харесай

Бербатов: Дано всички да се поучат от германския пример

Към днешна дата шампионатите в Германия са най-близо до възобновяване. Отборите в страната към този момент имат позволение да упражняват и проектът е при започване на май шампионатът в Първа Бундеслига още веднъж да радва почитателите с забавни мачове. Ето какво показа Димитър Бербатов по тази тематика в постоянната си графа за Betfair.

 Германският футбол сменя тактиката – потегля самоуверено против ковид

„ За мен не е изненада, че тъкмо Бундеслигата може да стане първото състезание, което ще се завърне към футбола. Следя шампионата от близко и от интервала ми в Байер (Леверкузен) знам, че футболът в Германия се ръководи извънредно добре, като организацията е на професионално равнище и в това време се съблюдават изискванията за сигурността.

Четох, че там може да има мачове от началото на май. Двубоите пък ще се играели при затворени врата. Ако този проект сработи, да се надяваме, че останалите страни ще се поучат от немския образец и ще намерят метод и при тях да има футбол по безвреден за хората метод.

И аз като всички обичам да виждам футбол и знам, че в този момент ентусиастите следят остарели мачове. Но сега аз проследявам по какъв начин моите деца се образоват онлайн от 8 ч. до 15 ч., а по-късно си почивам с тях, като дружно гледаме филми. Затова и имам прекомерно малко време за самия себе си, само че отново намирам такова за футбол. Искам да изкажа уважението си към всички учители. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР