Към днешна дата не виждам никакви основания да се предприемат

...
Към днешна дата не виждам никакви основания да се предприемат
Коментари Харесай

Министърът на отбраната не вижда основания за санкции срещу ген. Цанко Стойков

Към днешна дата не виждам никакви учредения да се подхващат каквито и да е наказания във връзка с ген. Цанко Стойков. Това сподели пред публицисти министърът на защитата Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността в отговор на въпрос за публикуваните от прокуратурата аудиозаписи, направени със СРС-та.

Министърът на защитата приказва след обичайна годишна конференция за положението на въоръжените сили.

Каракачанов подсети, че е разпоредил служебна инспекция на командира на Висш съдебен съвет и добави, че чака информация от нея на следващия ден.

Президентът Радев: Атаките против мен и фамилията ми към този момент получават уродливи измерения

„ Не знам защо е било следствието и по кое време тъкмо е почнало, тъй като от документите, които бяха оповестени, това не е видно. Видно е, че бяха оповестени записи от диалози през 2019 година “, съобщи Каракачанов, който напомни, че е подреди на началника на защитата ген. Андрей Боцев да извърши служебна инспекция на обстоятелствата по случая.

„ Официално, до министъра на защитата, в мое лице и до началника на защитата ген. Боцев, който е директният шеф на ген. Цанко Стойко, претенции за каквито и да било дейности не са постъпили “, изясни военният министър.

Според него обаче доста са въпросите, които могат да зародят по случая. „ Той ли бил обект на интерес, различен ли? Това са въпроси, на които ние не можем да отговорим “, уточни Каракачанов.

Главният секретар на президента разкри, че той е "Митко " от СРС-тата с Радев

Той не пожела да разяснява въпроса за оттегленото от президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на доверие към кабинета. „ Не би било редно да разясня политическите му изказвания по отношение на доверието към държавното управление. Аз персонално, а и моите сътрудници от военното управление, не забелязахме да има оттеглено доверие “, акцентира Каракачанов, като акцентира, че борбата сред институциите в никакъв случай не е водила България напред.

Румен Радев сне доверието си от кабинета "Борисов 3 "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР