Към България няма засилен мигрантски натиск. Това каза главен комисар

...
Към България няма засилен мигрантски натиск. Това каза главен комисар
Коментари Харесай

Няма мигрантски натиск към България, обяви шефът на "Гранична полиция"

Към България няма засилен мигрантски напън. Това сподели основен комисар Светлан Кичиков, шеф на Главна дирекция " Гранична полиция " по време на брифинг на на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", представен от организация " Фокус ".

Такава рецесия няма по какъв начин да бъде решена без дипломацията на високо равнище, уточни той, имайки поради диалога сред премиера Бойко Борисов с президента на Турция Реджеп Ердоган. " Няма потребност да споделям какъв е резултатът ", сподели още гл. комисар Кичиков. Борисов и Ердоган ще се срещнат в понеделник. Повече за това четете тук.

Към момента на границата с Турция са изпратени чиновници на жандармерията и на регионалните дирекции на полицията. Не е належащо да има в допълнение сили отвън Министерство на вътрешните работи, нищо не постанова все още армията да се притегля, само че има подготвеност при нужда това да се направи, изясни Кичиков.

Той сподели, че поради обстановката леко е усложнен потокът на влизане в България през граничния пункт " Капитан Андреево ", само че няма мигрантски напън над страната.

В репортажи Би Ти Ви сподели, че мигрантски напън има към граничните пунктове сред Турция и Гърция поради публикувани клюки, че Гърция ще отвори границата си при " Пазаркуле ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР