Каляри сложи край на мечтите на Парма и Буфон Каляри

...
Каляри сложи край на мечтите на Парма и Буфон Каляри
Коментари Харесай

Парма и Буфон отпаднаха на полуфиналния плейоф за влизане в Серия А

Каляри постави завършек на фантазиите на Парма и Буфон Каляри устиска 0:0 при гостуването си на Парма в реванша от полуфиналния плейоф в Серия “Б ” и отстрани “дуковете ” с общ резултат 3:2. Тимът на Клаудио Раниери ще се изправи против Бари в два мача на 8 и 11 юни, които ще дефинират последния нов член на Серия “А ” от идващия сезон. 

Джанлуиджи Буфон не игра за Парма поради травма, получена в първата среща. Тогава той беше сменен при 2:0, а по-късно съотборниците му позволиха цялостен поврат. 

Каляри действаше по-прибрано, само че в 35-ата минута Джанлука Лападула прати топката във вратата на Парма. Попадението обаче беше анулирано поради засада. Ленадро Чичизола, който пази вместо Буфон, избави рисков удар на Нахитан Нандес, а домакините се активизираха чак след средата на второто полувреме. 

В 74-ата минута се стигна до най-спорното състояние. Резервата на Парма Анже-Йоан Бони стреля и топката на два пъти срещна напречната греда, след което тупна към голлинията. Часовникът на ръката на рефера Даниеле Орсато му алармира за гол, само че по-късно се намеси ВАР и в последна сметка попадението не беше зачетено. 

Гредата още един път оказа помощ на Каляри след мощния шут на Лука Дзанимакия, само че “дуковете ” по този начин и не можаха да отбележат гол за отчаяние на почитателите на “Енио Тардини ” и Буфон, който не сдържа сълзите си след последния съдийски сигнал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР