Калояново. Камен Василев от отбора на “КА-2 Рейсинг Тийм ще

...
Калояново. Камен Василев от отбора на “КА-2 Рейсинг Тийм ще
Коментари Харесай

Камен Василев с последен старт за сезона

Калояново. Камен Василев от тима на “КА-2 Рейсинг Тийм ” ще вземе присъединяване в последния старт за сезон 2021. Това ще стане този уикенд на “Писта Хасково ”, която през тази година ще се организира на трасето край Калояново. Състезанието е финален кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта. За последния кръг за този сезон има декларирани 62-ма водачи в 4-те разнообразни серии.
В серия “Макси ”, където се състезава Василев има декларирани още 11 водача, които ще се борят за призовите места.

Вицешампионът за 2020 година е пети в генералното класиране преди последния кръг от тазгодишния шампионат. През тази година, Василев записа две 4-ти места, едно пето и едно отпадане.

“Готов съм за надпреварата, откакто направихме няколко тренировки преди него. Надявам се в последния кръг да реализира едно по-добро класиране спрямо останалите надпревари през сезона ”, показа Василев, ден преди старта на спортния уикенд.

По стратегия в събота ще се проведът квалификациите за място, а надпреварите в обособените серии ще започват в неделя от 11.00ч., формалното разкриване е половин час по-рано.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР