Калина Андролова Снимка: фейсбукКалина Андролова, фейсбукРадостин Василев: „Игра на цивилизационен

...
Калина Андролова Снимка: фейсбукКалина Андролова, фейсбукРадостин Василев: „Игра на цивилизационен
Коментари Харесай

Горко ни, ако тези харвардски мошеници са цивилизационният избор на България

  Калина Андролова Снимка: фейсбук
Калина Андролова, фейсбук

Радостин Василев: „Игра на цивилизационен избор“, било всичко. Ако тези харвардски мошеници са цивилизационният избор на България, горко ни. Водещата от Българска национална телевизия: „Как си обяснявате вота на съмнение тъкмо в този момент?“. Хахха. А по кое време? На фона на цялото обезчестяване обществено да се вербуват депутати в поддръжка на Кирил П. от други политически сили, въпросът е безразсъден.

Радостин Василев към този момент повторно повтаря по какъв начин Кирил Петков му подхвърлил, че в случай че всичките министри на Има Такъв Народ били като него… еди-какво си. Което съгласно Василев било добра оценка за неговата активност. Фактът, че го споделя, и че повторно го повтаря, значи, че обикновеният комплимент на премиера-фантазьор е погалил толкоз доста егото му, че безусловно е бил вербуван в придвижване.

Страшно жалка история! Един безразсъден човек, единствено тъй като е министър председател, с лекост прилепва към себе си хора, поради властовото си краткотрайно изражение и всяка изтървана от него дума се възприема за манна небесна. Не знам за какво политиката побърква другояче естествени хора, с естествени специалности, финансово добре обезпечени. Политиката им дава популярност и характерно значение, които са нещо друго от професионалните им триумфи в други поприща.

Властта е тестване за душите, за нагоните, за човешката стойност и знание. Невероятно е в последна сметка по какъв начин властта унищожава салдото в индивида в интерес на тъмната версия. Ако индивидът не е квалифициран. А подготовката трае години и зависи от вродената дарба на индивида да пораства, да се осмисля и омъдрява.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР