Калина Андролова, ФейсбукЩом Бойко Рашков взе да се оправдава и

...
Калина Андролова, ФейсбукЩом Бойко Рашков взе да се оправдава и
Коментари Харесай

Калина Андролова: Щом Бойко Рашков взе да се оправдава и мрънка, нещата отиват на зле за пепейството

Калина Андролова, Facebook

Щом Бойко Рашков взе да се оправдава и да мрънка, нещата отиват на зле за пепейството. Живко Коцев довел контрабандистите на рождения му ден, по какъв начин да ги върнел, споделя ядосано Рашков. При това не знаел, че са контрабандисти. Айде бе, не на нас тези бразилски драми!

Но най-вече се впечатлих, че съгласно Рашков било доста фешън да се снимаш с пачки в дома си и да разпращаш фотосите на другари. Ама Живко Коцев не е фолк певица с напомпани джуки, той е основен секретар на Министерство на вътрешните работи! От него чакаме някаква умствена активност. Макар че изборите на пепетата са постоянно мозъчни произшествия.

Рашков нямал пояснение, излиза наяве от изявлението му за Генка Шикерова, за какво Коцев насочва вниманието на органите към него. Ми тъй като Коцев, лицето за което Политическа партия, Лена и Денков се хвърлят върху релсите на влака, е вкаран от дълго време и преднамерено в напълно друга игра, която ще им разплете чорапите в този момент.

Иначе ми харесва по какъв начин Свободна Европа се грижи за Бойко Рашков, деликатно и меко. Схеми, които употребяват простаци на мрачно, или схеми, които употребяват съгласни лица за нарочни артисти, все едно.

Йоловски също е доста прелестен с коментара си, че Петков, Василев, Божанов и Величков са му подавали компаниите за поръчки.

Изобщо пепейството се беше разпищолило отвред. Виждаме, че стартира забавна предизборна акция, която ще остави ленчетата без мирис.

Няма да имат време да се преоблекат за идващия скандал, с цел да дрънкат по тв приемника какъв брой са почтени и честни, и че кражбите не са обири, а фотосите не са фотоси. Няма такива комплицирани губещи като Политическа партия.

Те оповестиха война по едно и също време на своите по-силни врагове, на своя примитивен основател, и дружно с това - на службите.


 

По-рано Андролова разяснява протокола от разпита на Живко Коцев, за който ни писа пръв:

Протоколът от разпита на Живко Коцев е потресителен. Снимките в " Афера " са шокиращи, кучета, пачки. Как е допустимо държавен чиновник да се снима с пачки?! Що за селяндурщина е това?! И още веднъж Политическа партия реагираха за следващ път с необикновен дебелоглав на живот и гибел. И потъват в блатото.

Колкото повече се мъчат да излязат на повърхността и рият с големи искания, толкоз повече потъват. Телевизиите няма да ги спасят. За девет месеца им обърнаха късите панталони назад и смалиха доверието на гласоподавателите им до едноцифрено число.

Най-смешното е, че Политическа партия си фантазират, че са доста умни и управляват политическото си присъединяване, схемите и проектите си, работят с някакъв фиктивен обсег и смятат, че като дърпат пари, значи схващат и владеят обстановката.

Всъщност таман алчността и парите са тяхното бързо привършване. А хора, които те откриват за свестни и техни, в никакъв случай няма да бъдат нито свестни, нито техни, тъй като Политическа партия въобще не схващат по какъв начин се прави политика в България, по какъв начин се държат хора, по какъв начин се инфилтрират, по какъв начин се манипулират, по какъв начин се употребяват.

Политическа партия са алчни и глупави по едно и също време! Но най-лошият им минус е, че непрестанно подценяват съперника, харесва им да му се подиграват, да го заплашват, да го рекетират. Много груба неточност.

С съперника би трябвало да се отнасяш с почитание. Ако искаш и той да прави оценка и почита успеха ти. Затова Политическа партия изгубиха всичките си позиции на преимущества, една по една. Най-драматично изгубиха измисленото си преимущество от подправения си маркетинг, че НЕ са корумпирани. ТЕ СА КОРУМПИРАНИ.

И то... те са прекомерно надменно за скорошната си поява корумпирани. Да не приказваме, че пристигнаха с " ала-бала " на власт, което е закононарушение.

Дадоха им властта! И те я изгубиха от слабоумие и безпричинно, та чак тъпо възприятие за предимство. Никога не подценявай интелигентен зложелател, който си сложил в тясна форма. Можеха по напълно различен метод да се развият нещата при Политическа партия, само че са неспособни да проумеят обективната действителност.
Самонадценяването, голямото им самочувствие и безсрамие, ЛИПСАТА НА САМОРЕГУЛАЦИЯ ги демонтираха от политическата сцена. Но появяването и развиването на Политическа партия в българската политика ще остане като пример за разрушителната мощ на глупавите хора, когато им се даде широчина на деяние.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР