Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: фейсбукНикога не е имало съмнение,

...
Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: фейсбукНикога не е имало съмнение,
Коментари Харесай

Никога не е имало съмнение, че изборите се манипулират в полза на ПП, а по-късно и на ПП/ДБ

Калина Андролова, фейсбук

Калина Андролова Снимка: фейсбук

Никога не е имало подозрение, че изборите се манипулират в интерес на Политическа партия, а по-късно и на ПП/ДБ. Аз персонално в никакъв случай не съм срещала човек, който е дал своя вот за Политическа партия. Познавам хора дали своят вот за ГЕРБ, за Демократична България, за Българска социалистическа партия, за Възражане, за Движение за права и свободи, даже познавам такива, дали своят вот за Има Такъв Народ и за Левицата. Но не познавам нито един, който да е дал своя вот за Политическа партия. Няма такива крадци, схемаджии и налудни хора като тези от Политическа партия.

Време е да завърши бутафорията и профанизма, които се разиграват, до момента в който България към момента не е довършена от провинциалния надуваем синдром на Асен, и от Кирил, който всички виждаме, че е бил възпитаник със СОП (специални просветителни потребности). Още съм абонирана и получавам на мейла си проучванията на белгийски специалисти по отношение на машинното гласоподаване. Покрай един от материалите, които подготвях за БНР за машинното гласоподаване изследвах доста отчети от разнообразни страни. Нито един не посочваше, че машините са положителни. Тъкмо противоположното.

Начетох се на всевъзможни данни за пробиви в другите типове машини. В най-хубавия случай машини биваха купувани от общините, като опит за надзор. Но това значи, че общинската власт би могла да се възпроизвежда до безспир. А ние през последните няколко години бяхме дали на вълците да провеждат изборите на овцете! Частници да уреждат държавната власт! Лудница! Подобно неразумно прехвърляне на власт в най-чувствителния бранш на демокрацията – изборите, е остро проблематично! Основополагаща функционалност на страната е да провежда изборите, страната е собственик и монополист на нормите и контрола върху изборит

 

е. Тази функционалност на страната е непосредствено обвързвана с гаранциите по реда и спокойствието на жителите. Но България претърпя и този „ харвардски “ крах, някой да си прави ха-хо-хи-хи с изборите, ПРИВАТИЗАЦИЯ НА ДЕМОКРАЦИЯТА. Ала-бала! Отнемане на отговорността на политическата власт в интерес на неправителствени реализатори в областта на изборите е закононарушение! Време е Асен и Кирил да изоставен цирка, който ни разиграват толкоз дълго време. Ще си тръгнат с задоволително „ дарове “ в джобовете. А ние ще останем с мащабите на разрухата, които двама налудни, всеки със личната си патология, ни завещаха.

Писна ми Кирил Петков да обикаля американските посолства, всякакви сенатори, които вадят бележниците и записват доносите му, ЦРУ-служители и консултанти из всички елементи на света и да се предлага като течна агентура за приключване на всякакви каузи в България. Излагацията е безспорна! Да му кажем на Кирил, да си знае, че когато ужасно доста се предлагаш, пораждаш съществено съмнение за чии тъкмо ползи ВСЪЩНОСТ действаш. Най-много крещят тези, дето плетат ИЛИ ГИ ОПЛИТАТ баш на няколко стана, щото се стараят през крясъците да затвърдят легендата за себе си.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР