Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: БНРБиографията има значение“, каза Цветанка

...
Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: БНРБиографията има значение“, каза Цветанка
Коментари Харесай

Чуди се Цветанка как неврохирург подбира хора, а не се чуди Цветанка как Кирил подбираше хора!

Калина Андролова, фейсбук
Калина Андролова Снимка: БНР
„ Биографията има значение “, сподели Цветанка и не помни да зададе въпросите си към Кирил и Асен по същата тема… В кабинета „ Петков “ очевидно е нямало проблематични хора (според Цветанка).

Иначе съгласно психиатрите имаше най-малко няколко, които се нуждаеха от помощ, до момента в който водеха страната напред. По тази причина се оказа, че най-много сме пътували обратно. Ама сходен абсурд не вълнува Цветанка.

Само Жан Пиаже би могъл да изясни на кой недовършен стадий сред миражното въображение, детския егоцентризъм и пожелателната зряла отговорност се намираха хората, които ни управляваха до неотдавна.

Чуди се Цветанка по какъв начин неврохирург сортира хора, а не се чуди Цветанка по какъв начин Кирил подбираше хора! Не се чуди и по какъв начин началник на Булгаргаз се оказва назначен от частна компания в държавна, с цел да прави схеми с частната, източвайки държавен финансов запас.

Цветанка не се чуди по какъв начин Ленчето управляваше страната, ровейки в Google, не се чуди по какъв начин Просто Наско управляваше културата напушен и малоумен по едно и също време, не се чуди кой е избрал министъра на енергетиката в кабинета „ Петков “, не се чуди по какъв начин Румен Спецов оглави на Национална агенция за приходите, поради кои тъкмо свои качества, физически ли, естетически ли, ментални ли. Не се чуди Цветанка къде отиде четири пъти по-евтиния газ на Ленчето и Киро, дето го откриха за една седмица от Съединени американски щати.

Не се чуди Цветанка по какъв начин се дават 1 милион за възнаграждения на консултанти за емисия, която не се е случила! Че по този начин за неслучили си неща можем да раздадем доста по 1 милион във всички области.

Не се чуди Цветанка, че плащаме за планове. А в същото време меморандумът бил единствено желание за 1 милиард! Пак консултанти и да ни доведат сякаш вложители. А че няма да стане, ех, най-малко сме пробвали, против един милиард! Жалко, че им прекъснаха идейния меморандум преди да платят за консултациите! Цветанка не се чуди за тези неща. Цветанка желае да знае обаче какво мисли проф. Габровски по проблема с хартията! За Цветанка няма значение, че цяла Европа и цяла Америка отхвърля машините, които ние ползвахме!

От съображения за сигурност. Важното е, че у нас машините са сигурни, тъй като девиантите по този начин настояват. Е

ксклузивното изявление й беше харизано от пиарите на ГЕРБ, с цел да може Цветанка да е топ публицист, и да задава на Габровски „ значими “ въпроси. Като три-четири пъти заложения въпрос: А кой ви помагаше с цел да намерите хората?! „ Ама кой ви помагаше за тези, които не познавате? “

А на Кирил Петков кой му помагаше?! За Google към този момент знаем. Олигофрения. Каквито малките екрани, такава и страната, такива и партийните умници, такова и бъдещето. Ще унищожат още един интелигентен човек, щото посредствеността гълтам всичко. Ние не заслужаваме нищо положително. И реализираме точно това – нищодоброто.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР