Калин Врачански и неговата житейска половинка спазват всички препоръки и

...
Калин Врачански и неговата житейска половинка спазват всички препоръки и
Коментари Харесай

Калин Врачански заживя с гаджето

Калин Врачански и неговата житейска половинка съблюдават всички рекомендации и се пазят от ковид с маски, видя  HotArena.

Секссимволът на родното кино и спектакъл е компактно до новото си гадже в пандемичното време.

От 2 години до артиста има жена, която той настойчиво крие. Името на русокосата красавица е Александра Стоянова , само че 38-годишната звезда от сериалите „ Стъклен дом ” и „ Дървото на живота ”, я пази надалеч от светлините на прожекторите.

Онзи ден Калин и неговата житейска спътница бяха видяни дружно от папараците ни пред биомагазин в центъра на столицата. Двойката беше облечена много неглиже. Нищо от външния тип на Врачански не издаваше звездния му статут. Актьорът бе с избелели дънки и светлокафяво яке, а на главата си бе нахлупил черна шапка. Неговата другарка Алекс носеше розов суитшърт, черно долнище на спортен екип и бяло яке.

За разлика от половинката си, която носеше защитна здравна маска за еднократна приложимост от 1 лев, Калин бе поставил на устата си черна маска със предпазен филтър от най-голям клас. Двамата изчакаха реда си пред входа на магазина за биохрани, спазвайки дистанцията от 2 метра. Тъй като влизането беше единствено по един, влезе единствено Алекс. Когато редът й наближи, приятелката на Врачански хлътна в магазина, с цел да напазарува, а артистът търпеливо я изчака на тротоара начело.  

За първи път артистът сподели дамата до себе си на премиерата на сериала „ Господин Х и морето ” предходната пролет. Блондинът дойде с Алекс и я показа като „ гаджето ми ”. Красавицата обаче избра да избегне любопитните погледи и седна на последния ред в залата, до момента в който вървеше презентацията на сериала. За изгората на Калин се знае, че предлага частни уроци по изобразяване за дребни и огромни.

Арт работилницата й е изключително известна в София и се посещава от цели фамилии, които разпускат за час-два пред платното. Именно по този начин преди 2 години Алекс се срещнала с Врачански, който бил посетител в ателието й. Започнали да излизат дружно и бързо заживели дружно. Освен, че са артистични натури, и двамата обожавали да пътуват. Блондинката придружи Врачански по време на турнето му в Австралия, а точно на Свети Валентин бяха засечени на летище София, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР