Калин Стоянов определи като пробив окончателната присъда по делото срещу

...
Калин Стоянов определи като пробив окончателната присъда по делото срещу
Коментари Харесай

Трима души са задържани във Варна по подозрения, че имат връзка с вноса на фентанил в България


Калин Стоянов дефинира като пробив окончателната присъда по делото против журналиста Милен Цветков

Трима души са арестувани във Варна по съмнения, че имат връзка с вноса на фентанил в България, сподели министърът на вътрешните работи Калин Стоянов в предаването „ Лице в лице “ по бТВ. Той разгласи, че за пръв път новият опиат е засечен в България при интервенция в София през февруари, когато са открити шест кг. Стоянов изясни, че става дума за изключително рисково вещество, смесва се с други субстанции и постоянно хората, които го използват, даже не схващат това. За момента са известни два смъртни случая, свързани с фентанил. Наркотикът е засечен в София, Варна и Добрич.

Контролът по границата за момента е ефикасен, безапелационен е министър Стоянов. „ Тази година досега има недопуснати към 90 000 опита за незаконно прекосяване на границите на Република България. За денонощие в България, в последното денонощие – случаите са 1 050. Продължаваме да задържаме и групи навътре в страната “, добави той.

Калин Стоянов дефинира като пробив окончателната присъда по делото против журналиста Милен Цветков, където съдът записа, че закононарушението е осъществено при възможен предумисъл.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР