Калифорнийско семейство се събра с котката си след 475-дневна раздяла,

...
Калифорнийско семейство се събра с котката си след 475-дневна раздяла,
Коментари Харесай

Котка се събра със стопаните си след 475-дневна раздяла заради свлачище

Калифорнийско семейство се събра с котката си след 475-дневна разлъка, провокирана от свлачище, предава организация Юнайтед прес интеренешънъл.

Ноел Стогоф трябвало да се раздели с котките си Даймънд и Хюгет, откакто по неотложност трябвало да се изтеглят от вкъщи си в гр. Монтесито, обиден от бурите.

В паниката писаните изчезнали и фамилията не могло да ги вземе със себе си на новото място. Когато се завърнали още веднъж в дома си, Ноел и нейното домочадие не могли да открият домашните любимци. След като къщата била развалена от калните свлачища, тя трябвало да бъде ремонтирана.

През това време фамилията на Ноел се изнесло да живее на друго място за повече от година. При завръщането си през януари след края на ремонта от котките нямало и диря. Ноел говорила с бизнесмен, който се присъединил във възобновяване на жилището й, като загатнала за изчезналите й домашни любимци. Той от своя страна й споделил, че хранел бездомно коте, в близост от вкъщи й. Като сравнили фотосите от смарт телефоните, се оказало, че става дума за една и съща писана - Даймънд.

Двадесет минути по-късно котаракът още веднъж бил в прегръдките на стопаните си. Децата на Ноел били на седмото небе след дългата разлъка със своя любим. Сега фамилията се надява отнякъде да се появи и другата котка - Хюгет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР