Кали, Кали… Трима сина, от трима различни мъже, все по-млади

...
Кали, Кали… Трима сина, от трима различни мъже, все по-млади
Коментари Харесай

Така е като си търсиш „агнешко“: Младокът на Кали я съсипа, а тя искаше да остарее с него!

Кали, Кали… Трима сина, от трима разнообразни мъже, все по-млади от теб и все с пагубен завършек на връзките. Явно обаче певицата още веднъж не си научи урока, тъй като повтори грешката за четвърти път (сигурни сме, че ще го направи и пети, само че това е обособен въпрос)…

Дни откакто чалга дивата си призна какъв брой е влюбена в следващото си младо лъвче и по какъв начин желае да остареят дружно, оня я поля с мразовит душ. И напряко я унищожи. Но и какво да се чака при разлика от повече от 10 години сред двамата – не всички са Макрон или Гала и Стефан.

Всички се чудехме за какво, аджеба, Кали, която постоянно е показвала мъжете си сходна на безвкусен мечки, с този е извънредно внимателна. Двамата нито един път не се появиха някъде дружно за толкоз дълго време, а сякаш са съществено обвързани. Разбра се единствено, че младокът й се споделя Анастас и е наследник на притежателите на верига пловдивски аптеки.

Едва в този момент близки до певицата разкриха шокиращата истина и тя е, че не Кали е поискала да стоят в сянка, а Анастас, чиито родители били извънредно срещу аферата му с певицата. Те не желали и да чуят за нея, камо ли да си показват нещо по-сериозно сред сина им и застаряваща чалгарка.

„ Поведението на Анастас е обидно и Кали би трябвало да спре да си затваря очите. Уж е с нея, само че се крие като мишка и упорства тя да си държи устата затворена. Да не мислите, че ще избере нея пред наследството си и родителите си?! “, разясняват осведомени.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР