КЪЛЪМБЪС, Охайо (АП) — Републиканският кандидат за Сената на САЩ

...
КЪЛЪМБЪС, Охайо (АП) — Републиканският кандидат за Сената на САЩ
Коментари Харесай

Бизнесменът от Кливланд Бърни Морено спечели подкрепата на Тръмп на първичните избори за Сената на Републиканската партия в Охайо

КЪЛЪМБЪС, Охайо (АП) — Републиканският претендент за Сената на Съединени американски щати Бърни Морено получи поддръжката на Доналд Тръмп в конкуренцията за Републиканската партия през 2024 година за претендент за трети мандат Демократът Шерод Браун, един от най-уязвимите ръководещи на неговата партия.

Бившият президент и претендент за президент през 2024 година поддържа Морено, богат предприемач от Кливланд, в обява в своята обществена медийна мрежа, Truth Social, във вторник.

„ Бърни Морено, доста почитан предприемач от ВЕЛИКИЯ Щат Охайо, е тъкмо вида MAGA войник, от който се нуждаем в Сената на Съединените щати “, написа Тръмп. Той сподели, че Морено „ постоянно ще се опълчва на фашистките „ луди “ и безгръбначните RINOS “ и е „ сполучливият политически новобранец “, нужен, с цел да победи Браун, който той назова „ демократичен политик от кариерата “.

Потвърждението има за цел да издигне Морено против двамата му републикански противници: държавния секретар на Охайо Франк Лароуз и щатския сенатор Мат Долан, чието се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР