Каквото се случва, идва и това дете разбра бързо. Млад

...
Каквото се случва, идва и това дете разбра бързо. Млад
Коментари Харесай

Шегаджия, отстранен от училище с $20 000 на година, след като напои лодкари с мляко в вирусен трик: „Аз съм просто дете, ти съсипа живота ми“

Каквото се случва, идва и това дете разбра бързо.

Млад шегобиец беше отхвърлен от учебното заведение си с $20 000 на година на фона на траяло седмици следствие, откакто напои група дами с мляко по време на разходката им с лодка на 27 януари.

На 16-годишното неназовано австралийско момче е връчена „ композиция от премахване и други наказателни дейности, обезщетение, извинения и препоръки “ след вирусния трик, който е гледан повече от 32,6 милиона пъти, съгласно Herald Sun.

„ Продължаваме да имаме твърдото мнение, че това държание е изцяло недопустимо и се отнесохме към въпроса с най-голяма съвестност “, сподели Melbourne Grammar School .

Момчето качи фрагменти на подлия акт под неговия акаунт в Instagram, „ giddynokiddy “, до момента в който той демонстрира по какъв начин излива мляко върху четирите дами, до момента в който те се возят с GoBoat по река Яра.

Един от хипотетичните шегаджии жертвите, които разгласиха видеоклип единствено момент откакто бяха ударени, споделиха, че групата е чествала рожден ден на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР