Каквото сабя покаже в политически аспект. Това заяви вътрешният министър

...
Каквото сабя покаже в политически аспект. Това заяви вътрешният министър
Коментари Харесай

Рашков за КПКОНПИ: До тук намерения, след това - каквото сабя покаже

" Каквото сабя покаже в политически аспект. " Това съобщи вътрешният министър Бойко Рашков пред БТВ за упованията си от възможното му назначение на нов началник на Антикорупционната комисия.

Нека се задвижи процедурата, настоя Рашков, който дефинира предлагания му шефски пост като предизвикателство.

За промяната в Министерство на вътрешните работи, Рашков посочи, че тя е завършила на 98% . За 6 месеца са освободени към 2 хиляди души от Министерство на вътрешните работи, съобщи вътрешният министър в отговор на обвиняванията, пристигнали от Има Такъв Народ за това, че е възрастен и няма сили за същинска смяна.

Бойко Рашков няма информация Таки да е обвързван с лабораторията на българо-турската граница, каквато информация се появява в медиите за схемата на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ".

Вътрешният министър се надява още в къси периоди следствието за Автомагистрала " Хемус " да завърши. Министерство на регионалното развитие не е направило нито една стъпка да сезира съда за инхаус договорите, подписани все още, когато държавното управление е било ръководено от Бойко Борисов. Строителният пазар у нас е завзет от компании, близки до предходната власт, уточни още Рашков.
 Малък аероплан извършител от Унгария кацна у нас
Малък аероплан извършител от Унгария кацна у нас

Прелетял, съпровождан от изтребители, през Сърбия и Румъния

За мистериозния аероплан, кацнал сред Шумен и Търговище, Рашков съобщи, че самолетът е доловен по пътя му от Литва, през Полша, Унгария, Румъния и България, която се оказала крайната му дестинация. Самолетът не се е подчинил на военновъздушните сили на унгарските управляващи и всичко е станало като на филм, разяснява Рашков.

Има формирано досъдебно произвеждане по случая. Рашков има информация, която ще се даде на държавното обвиняване. Нека изчакаме следствието и тогава да дадем достоверна информация, посочи министърът, който се въздържа да каже какъв брой души са пътували в самолета. Има съображение да се счита, че хората от мистериозния полет са направили закононарушение.

Рашков увери, че няма съображение за терзания.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР