Каквото и да става, най-важно е вашият дух да бъде

...
Каквото и да става, най-важно е вашият дух да бъде
Коментари Харесай

Румен Радев разтълкува формула на Айнщайн

Каквото и да става, най-важно е вашият дух да бъде обвързван с България и каквито и триумфи да постигате, вие постоянно духовно ще се връщате към България.

Това съобщи президентът Румен Радев на церемонията по връчването на премиите от състезанието "Твоите 25 аргументи да избереш България ". Инициативата се организира под патронажа на българския държавен глава.

Радев съобщи, че е приел да бъде патрон на акцията на драго сърце, тъй като има вяра, че поддръжката за младежите заслужава възторженостти.

„ Не съм се излъгал като виждам какъв брой младежи има тук, както и какъв брой доста представители на бизнеса и изкуството оказват своята поддръжка. Точно в миг, в който всички сме загрижени по какъв начин да създадем тъй че младежите да останат в България. Това е една съответна и ясна стъпка с огромен публичен отзив “, акцентира президентът.

Румен Радев съобщи, че е изискал над контура, който е направил на ръката си в границите на акцията, да бъде изписана универсалната формула на Айнщайн за масата, скоростта и силата и изясни, че тази формула обгръща всички присъстващи в залата.

„ Масата, това сте вие младежите с вашите биологически дадености и качества “, добави президентът и напомни формулата - E = mc² като обясни, че “c” e константа, която зависи най-много от публичната система на образованието, на всички публични пластове в нашата страна като страна и от персоналните качества, непримиримост, познания и умения, които ще придобият младежите, с цел да могат да доближат тази висока скорост в своя живот.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР