Каквото и да се случва в живота на риалити звездата

...
Каквото и да се случва в живота на риалити звездата
Коментари Харесай

Какво прави Ким Кадашиян през нощта

Каквото и да се случва в живота на риалити звездата Ким Кардашиян, не може да ѝ се отхвърли едно. Застане ли пред обектива, наподобява по този начин, като че ли театралничи същинска богиня.
 Ким Кардашиян и фотосите по розови бански от едно „ щастливо място “
Ким Кардашиян по бански на едно „ щастливо място “

Къде се подвизава този път

След всяка порция фотоси по бански се чудим - възможо ли е да наподобява още по-секси? А отговорът, който тя ни дава с новите ѝ фотоси, постоянно е да.

Нещо такова се случи и в този момент, когато звездата пубикува поредност от три свои нощни фотоси от инфинити басейн. На тях тя театралничи с бански от две елементи, който като че ли е изработен от змийска кожа. Горнището е с чашки в триъгълна форма, а бикините са много изрязани. Ким озаглави обявата просто „ Нощно плуване “.

on Sep 21, 2020 at 7:17pm PDT

39-годишната Ким в действителност наподобява фантастично, а с цел да е още по-предизвикателна, тя е с удължена плитка, съвсем колкото тялото ѝ. На две от фотосите Ким просто театралничи полегнала във водата, а на третата е със слънчеви очила и коктейл в ръка.

По всяка възможност фотосесията е направена в басейна на майка ѝ – Крис Дженър, в имението на фамилията La Quinta покрай Палм Спрингс, написа Daily Mail.
 Ким Кардашиян и новата ѝ секси визия
Новата секси визия на Ким Кардашиян

Несъмнено доста ѝ отива
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР