Каквото и да правиш, просто спри и виж това, преди

...
Каквото и да правиш, просто спри и виж това, преди
Коментари Харесай

Тежка патология на изнасилвачи сред българите

Каквото и да правиш, просто стой и виж това, преди да продължиш…

Това са мнения на хора, които свободно се разхождат по улицата сред вас. Това е кашата, която употребяват вместо мозък, това са вярванията им, това е визията им за живота; това са те!

В цялата им хубост:

От вест, в която се приказва за жертви на изнасилвания.







Жертва на Валиумния изнасилвач: Бях спокойна, тъй като ми сподели, че е гей

Няма нито една… НИТО ЕДНА дума, друга от ненавист и завист към жертвите. Няма нито едно: „ бъдете мощни “, „ нека си получи заслуженото “, „ нека се възстановиш “, „ не се опасявай “, „ не си сама “… не.

Видяхте какво има вместо това.

Всеки един от тези е удовлетворен, че това ужасяващо нещо се е случило на тези дами. Това е потрес, който трансформира живота им, само че провокира приятност у коментиращите. Тези коментиращи демонстрират тежка, тежка патология.

Когато толкоз доста хора упрекват жертвата, че е отговорна за това, че е жертва, знаете ли какво се случва? Следващата жертва си мълчи, с цел да не я раздра благото ни общество. Какво следва от това? Извършителят остава ненаказан, свободен, подготвен за нови набези.

Всеки един от тези коментиращи е съизвършител на изнасилвача, на всеки различен изнасилвач. Освен това всеки един от тях е и юрист на насилниците.

Дано се гордеете със себе си!

Не единствено това, само че и всеки един от тях е евентуален причинител, а дръзвам да допускам, че част от тях са правили към този момент някакво принуждение над дами или деца, изобщо – над беззащитни.

Краставите магарета се надушват. Както виждате – са се надушили и се пазят един различен.

Разбираме, че мокрият сън на наш Ганю е да трепе и изнасилва. Иначе не може да вдигне самолета.

Да, разбирам, че във всяко общество има извратени, импотентни, полови фанатици и така нататък Но толкоз МАСОВО, толкоз доста не съм предполагал, че има в България. Нали сякаш бяхме най-великите любовници, кавалери, най-големите мъже, а не най-сдуханите едноклетъчни с мнение и достъп до интернет.

Виждам, че доста от вас са били пре*бани от някоя гадна (както вие казвате) ку*ва и в този момент ненавиждате всички, родени с вагина, а по мненията ви се съди, че и се страхувате от тях, само че, също както вие казвате: каквото сте търсили, това сте намерили!

Гледам – страдате.

Значи съм бъркал всичките тези години… Значи не било елементарно да си тъп!

А, до колкото виждам, множеството от вас са си заслужавали пре*баването. Не може да друсаш дървото с ку*ви и да чакаш да падне благоприличната ти бъдеща благоверна брачна половинка. И след това да си сюрпризиран. Както един от „ вашите “ се изрази: най-малко да си бяхте мълчали, да не ви гледаме всичките

Или… о-о-о… вие не се „ показвате “, в интернет всичко може, тъй като си неизвестен. За да схванеш що за стока е един човек, виж го какво прави и по какъв начин се държи в интернет – най-съкровените му търсения и мненията там, където знае, че е неопределен и скришен, там се разкрива най-добре. Вие се разкрихте. Любители на изнасилванията, мощни балкански мачовци.

Вижте тук, може да получите отговор на казуса, който мощно ви мъчи:

Микропенисът: дребният огромен извършител на проблеми

А всички останали: правете сметка, че тези хора са измежду вас, на независимост. Понякога се напиват, от време на време вземат и други стимуланти и същинската им същина доста по-лесно изплува на повърхността. Ако забелязвате признаците (бъдете почтени със себе си, забелязвате ги!), просто странете от тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР