Какво вълнува жените днес? Тази тема ще стои в основата

...
Какво вълнува жените днес? Тази тема ще стои в основата
Коментари Харесай

Мария Силвестър събира 8 жени да говорят за секс в НДК

Какво вълнува дамите през днешния ден? Тази тематика ще стои в основата на шегите в стендъп шоуто One Night Stand, което ще се организира за повторно у нас. Осем дами ще се качат на сцената в зала 1 на НДК, с цел да опишат със забележително възприятие за комизъм своите въжделения по въпросите за мъжете, виното и секса. Начело на комедийната вечер ще застане тв водещата и актриса Мария Силвестър, която ще дирижира настроението на 3000 фенове точно на интернационалния празник на дамата 8 март.

„ Няма неуместни тематики “ - под такова мото ще протече нощта, в която всяко факсимиле за представителките на нежния пол ще бъде разрушено със смях. Основните героини на вечерта ще са Цветелина Цекова, Кристина Домозетова, Йоана Станчева, Оля Антонова, Летяща Козила Ерато (Елисавета Белобрадова), Красимира Хаджииванова и Гери Турийска, за която прицелването в деликатните тематики от интимния свят сред жена и жена не е оригиналност поради плана й „ Пощенска кутия за (мръсни) приказки “.

Между 15 и 30 лева коства пропускът за One Night Stand тази година. След като през 2018 година билетите за събитието се разпродали за 24 часа, този път уредниците местят събитието си в зала 1, където и все още към този момент са купени близо половината от местата.

"Оставете предразсъдъците, запасите и неудобствата си у дома, забравете за политическа уместност и цензура и елате да чуете нещата, които от дълго време си мислите ", анонсират дамите, които ще попаднат в светлината на прожекторите точно на 8 март.

Важно конкретизиране е, че в залата ще бъдат допускани само лица, навършили пълноправие. Тя ще е налична за хора с инвалидни колички и хора с увреждания, а целият театър ще се организира и благодарение на жестомимичен превод за феновете с повреден слух.

За най-големите празненство машини измежду посетителите в НДК уредниците се заемат и с наливането на основи на дамско афтърпарти. Пропуските за него обаче се продават настрана.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР