Какво трябва да оправи Славиша Стоянович, за да тръгне Левски?

...
Какво трябва да оправи Славиша Стоянович, за да тръгне Левски?
Коментари Харесай

Славиша трябва да събуди заспалата синя“ атака

Какво би трябвало да оправи Славиша Стоянович, с цел да тръгне Левски? Ако се погледнат резултатите на " сините ", а най-много и представянето в тях, то човек би се запитал - какво изобщо върви. Истината обаче си я сподели човек, който е от вътрешната страна. Това е Тома Даске. " Все се опитваме да нападаме, само че ни хващат на контраофанзива ", призна той френско издание.

Да, Георги Тодоров бе правилен на виковете от трибуните: " Атака, " сините " в офанзива ". Отборът обаче съумя да вкара 12 гола или 1,09 на мач. Прекалено малко за тим, чиято цел е най-малко да попадне в първата шестица. При това би трябвало да се означи, че Левски остана на изсъхнало в цели пет мача! Нападателите не съумяха да завладяват вратата на Славия и тази на Ботев (Bp). Отбори, които са позволили надлежно 18 и 15 попадения. Справката демонстрира също, че Левски от 2010 година насам е имал 12 гола до 11 кръг само през есента на 2015 година, когато липсваше изявен голаджия и офанзивата бе поверена на Божидар Краев. Тогава обаче тези попадения бяха задоволителни за третото място.

 Кампанията
Кампанията " 1000 за Левски " обезпечи топки и подготвителни принадлежности за " синята " Академия

Вижте известието на клуба

Сега би трябвало да прибавим и различен факт, който не приказва добре за Левски - 6 гола са вкарани от играчи, на които Стоянович няма да може да разчита. Това са Боби Цонев (4), който е контузен, а Стайн Спиерингс (2) бе продаден.

Но крушката си има и опашка. Ако се погледнат самостоятелните статистики на играчите, то всеки би се хванал за главата. Дори и Жозе Моуриньо. Оказва се, че през календарната година голове за състезание имат единствено Илия Димитров (1), Найджъл Робърта (3), Паулиньо (3) и Насиру Мохамед (2). Станислав Иванов, който сякаш липсва толкоз, не се е разписвал от успеха над Витоша през декември 2019. Ако не броим чутовната победа над Партизан (Червен бряг) и националните тимове, то обстановката не е добра още за Валери Божинов, Здравко Димитров, Стивън Петков, Мартин Петков и Марин Петков. Валери няма гол за състезание от попадението на Етър в баража за Лига Европа през лятото на 2019 година, въпреки и мнозина статистици да не броят този мач, тъй като се явява спомагателен за сезона. Изключително ужасно пък е ситуацията при Стивън Петков, който към момента няма попадение за Левски в досегашната си кариера. За последно той се е разписвал на 10 февруари 2019 година, когато вкара на Спортинг. Нещата пък са още по-зловещи при Здравко Димитров. Крилото няма гол в Първа лига от 4 септемри 2018 година, когато още бе състезател на Септември.

 Стоянович: Надявам се на най-хубавото в Левски, само че ме чака доста битка
Стоянович: Надявам се на най-хубавото в Левски, само че ме чака доста битка

" Преговорите с управлението продължиха дълго "

На този декор Левски някак си разумно се намира на мястото, на което е - 12-то! И е очевидно, че на Славиша му следва доста, но доста работа. Най-вече, с цел да разсъни офанзивата, която да всява боязън, а не да бъде беззъба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР